Tema düzenleyici

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

Değerli arkadaşlar hayırlı günler dilerim dün Baglum Hisar mahallesi tarafındaydım yakacıktan gelen yolun devamı olan kısmı enerji nakil hattının alt tarafı geçen geldiğim de alt yapısı halen devam ediyordu yolun devamı sa dahil şimdi ise alt yapı tamamiyle bitmiş gözüküyor yolu düzlemişler sanırım asfalt için bekleniyor diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun ….
Teşekkürler bilgilendirdiğniz için

Yolun devamı

Ekli dosyalar

• IMG_4750.jpeg
    IMG_4750.jpeg
    3.1 MB · Görüntüleme: 187
1 yıl içinde birşeyler oldu oldu , olmadı ben satarım yerimi , buradan bir halt olmayacak gibime geliyor,kimseye umutsuzluk aşılamak istemem, hatta umutsuzluk asilayanlara ben cevap verir karşı çıkardım,galiba haklılar

Ovacık,
Pursaklar,
saray,
Dumlupınar köyü Çubuk
, Sincan Saraycık,
Etimesgut Yapracık,
Batıkent Çakırlar,
Yenimahalle susuz,vs vs buralar aldı başını gitti,biz hâlâ bekliyoruz,yok yol açılacak,yok imar planı değişikliği yapılacak yok bilmem ne olacak,6 ay öncesine kadar buradan bir halt olmaz diyenlere kızıyordum, malınızı ucuza kaptırmayın diye,adamlara hak vermeye başladım 6/7 sene önce Sincan Saraycık ta emlakçılar 20bin TL peşinat ile ev satıyorlardı,şimdi güc yetmiyor, kendim Sincan'da çalışıyorum Saraycık bölgesinde, her gün yeni bir proje her gün yeni bir inşaat başlıyor, ben burayı alalı 8 sene oldu bir yaprak bile kıpırdamadı,

Merhaba, Karşıyaka mahallesinde yunusemre caddesinn mevkisinde devlet hastanesi temeli atıldı dedıler. Doğruluk payı nedir bilgisi olan varmı? Şimdiden teşekkür ederim.
2024de Keçiören beledıyemıze gittim arsam hakkında bilgi almak için,o bölge deprem risk analızı için ihaleye verıldı en az 2 yılda biter demişti 🤔

Karşıyaka mahallesi kent koop binalarının yanı mahmudiye caddesi civarında büyük hastane parseli var imar planında 91388/1 fakat henüz başlamadı .bağlum pursaklar sınırında pursaklar bölgesinde 690 konutluk inşaat hızla devam ediyor. Biraz altında 24 villalık yapımı tamamlanmış site var. İmarla ilgili işlemlerinde yıl sonuna kadar biteceğini açıklamıştı belediye başkanı

1996 yılından beri imarlı arsamız var..ödediğimiz vergiler arsa miktarına yaklaştı.O devirde dedeardından 400 metre imarlı arsa yerine ovacıkta 1500-2000 metre imarsız arsa alınıyordu .Devlete güvenmenin cezasını çekiyoruz..imara açılan alanlar bitmeden yeni alanın imara açılmaması ya da öncelikle eski imarlı alanlarda inşaata başlamanın avantajları olmalı..

Karşıyaka mahallesi kent koop binalarının yanı mahmudiye caddesi civarında büyük hastane parseli var imar planında 91388/1 fakat henüz başlamadı .bağlum pursaklar sınırında pursaklar bölgesinde 690 konutluk inşaat hızla devam ediyor. Biraz altında 24 villalık yapımı tamamlanmış site var. İmarla ilgili işlemlerinde yıl sonuna kadar biteceğini açıklamıştı belediye başkanı
Çok teşekkür ederim 😊🖐🙏
Ada 91352 parsel 2

harıtada arsa ;kurtuluş caddesıne bakıyor.Şark sokak+Ada sokak arası gözüküyor.Tahmini inşaat için ne kadar bekleriz . Teşekkür ederim

1 yıl içinde birşeyler oldu oldu , olmadı ben satarım yerimi , buradan bir halt olmayacak gibime geliyor,kimseye umutsuzluk aşılamak istemem, hatta umutsuzluk asilayanlara ben cevap verir karşı çıkardım,galiba haklılar
bundan sonra satan yanar çünkü jeolojik etüd yapıldı yapılacak imar bozulsa bile 4 ayda yenisi yapılır jelojik etüde artık gerek yok inşaat ruhsatı artık fazla uzamaz itirazlar olsa bile düzeltilir 2026 bağlumun çıkış yılı olcak gelecek ağustosta inşaat ruhsatlarının verilmesiyle patlama yapar ben 2027 inşaat ruhsatı verilir diye düşünürken 2026 da verilecek diye düşünüyorum bağlumda yolun sonuna geldik gidişat bunu gösteriyor 2026 da protokol yolu aktif olcak ve imar sornuda bitecek görünüyor

bundan sonra satan yanar çünkü jeolojik etüd yapıldı yapılacak imar bozulsa bile 4 ayda yenisi yapılır jelojik etüde artık gerek yok inşaat ruhsatı artık fazla uzamaz itirazlar olsa bile düzeltilir 2026 bağlumun çıkış yılı olcak gelecek ağustosta inşaat ruhsatlarının verilmesiyle patlama yapar ben 2027 inşaat ruhsatı verilir diye düşünürken 2026 da verilecek diye düşünüyorum bağlumda yolun sonuna geldik gidişat bunu gösteriyor 2026 da protokol yolu aktif olcak ve imar sornuda bitecek görünüyor
İnşallah

Geri
Üst Alt