M
Melih7153
Ovacık olsun bitsin bi
Çok bekleyenlerin bir umutla bilgileri paylaştığı yer.Hocalarım bu konu ne hit yaptı be ne dönüyor burda da 2k+mesaj var
Bağlar caddesinden görüntü bu şekildeProtokol yolunda asfalt serimi başladı mi çalışmalar ne durumda bilen var mi . Bir arkadas arada resim paylaşıyordu keske paylaşsa gene. Bizim gibi sehir dışında olanlar icin faydalı oluyor
Kaç Kilometre Asfalt serimi ve kaç gün oldu?Asfalt serimi işi çok uzadı, bari büyük bi reklamla yapılsa da bölgenin reklamı olsa
Metro ringi olayı şu anda var 264 diye ama rezalet, Sadece Bağlum'dan çıkması 20 dk sürüyor, Toplam süre 30 40 dk, zaten metro da 30 dk sürüyo 10 15 dk da bekliyoruz metroyu, 70 80 dk Kızılay hiçbir anlamı yok, 266 zaten 40 50 dk da Kızılaya iniyorBağlum'a metro olmaz da ring olur.
Etlik - Forum metro hattına ring olur.
ARKADAŞLAR O HALDE HEPİMİZ BEYAZ MASA 153 ARAYALIM ŞİKAYET BIRAKALIM ASFALT UZADI DIYE BIR AN ÖNCE ATILSIN DIYE HERKES ARARSA BELKI SONUC ALIRIZ BURDA BIRBIRIMIZE YAZARAK SONUÇ ALAMAYIZ KIMSEDE DUYMAZ BİZİAsfalt serimi işi çok uzadı, bari büyük bi reklamla yapılsa da bölgenin reklamı olsa
Ben paylaşıyordum henüz bir şey yok ama kepçeler çalışıyor şimdilikProtokol yolunda asfalt serimi başladı mi çalışmalar ne durumda bilen var mi . Bir arkadas arada resim paylaşıyordu keske paylaşsa gene. Bizim gibi sehir dışında olanlar icin faydalı oluyor
Eyvallah kardes arada paylasirsan bizi mutlu edersinBen paylaşıyordum henüz bir şey yok ama kepçeler çalışıyor şimdilik
Eline saglik kardesim cok saolasin anladığım kadarıyla henuz sıcak asfalt dökümü baslamamis
Bizlere cumbur cemaat cimer e. Yüklenmek düşer
Zaten olacak buydu ki, Bağlum'a niye metro yapsınlar, Bağlum'da metro birçok kişinin umrunda değil ki zaten Bağlum yerel ve genel yönetimlerin de umrunda değil. İnşallah hakettiğimiz değeri alırız. Bunun için mücadele etmek elbette faydalı ama dediğim gibi yerel ve genel yönetimler için Bağlum bir önem arz etmedikçe ortalığı yıksak bile olacak en büyük şey bayırdırlık hizmetlerinde artış yani yollarda düzelme, park bahçe sayısı artışı, elektrik su doğalgaz kesintisinde azalma sonuç olarak daha şehire benzeyen bir yer olur.Esenboğa metrosu ile ilgili bakanlıktaki arkadaşım ile görüştüm. Eylül Ekim gibi proje bilgilendirme toplantısı olur dedi.
Etlik şehir hastanesi dikkate alınarak KUYUBAŞI ile ESENBOĞA arasına 12 veya 13 durak olacak şekilde metro hattı, Çubuk için ise tramvay hattı projesi çiziliyormuş. Bağlum söz konusu değil. Pursaklar ağırlıklı bir proje göreceğiz.
Arkadaşlar burasi nasıl olacaktır,göbekmi yapılacak, yoksa köprulu kavşak falan mı?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.