Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 111 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

• #2,207
Böyle bi durum olamaz değerli arkadaşlar ihalenin süresi var ve yapması gerekir aksi halde firmaya ağır bi cezası olur sanırım asfalt için zemin düzlemesi yapılıyor bu hafta gidersem resim atarım inşallah

• #2,209
Değerli arkadaşlar bu yolun altyapı, düzleme vs işlerini yüklenici firma yapacak,

Asfalt işlerini ABB yapacak diye biliyorum.

KİK de yayınlanan İhale ile ilgili dökümanlar da öyle görmüştüm.

Asfalt için tüm diğer altyapı ve düzleme işlerinin bitmesi bekleniyor olmalı diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: TURAN46
  • #2,210
Belli aralıkla hakediş ödenmesi gerekli ve büyükşehir hakedişlerini ödemediyse, yüklenici ağırdan alabilir

• #2,211
81 il için söylüyorum.
Belediyeler bu aldıkları rüşvetleri biraz da belediyenin kasasına koysalar ya, niye şahsi hesaplarına aktarıyorlar ki.
Bak firmalara para ödeyemez haldeler.

• #2,214
IMG_7532.jpeg

Arkadaşlar bu bölge hakkında bir umut gelişme varmı senelerdir hmax serbest ve birleştirilmiş site arazileri olarak bekliyoruz. Keşke yol pursaklar belediyesinde kalsaydı şimdiye birşeyler olurdu herhalde.

• #2,216
Hawkerx birleştirilmiş site arazisi nasıl oluyor tam anlayamadım
Yani normalde 1000 metrekare iken parselleri birleştirip 7000 metrekareye çıkarttılar tek parselde Katıda serbest bıraktıkları için insanların nazarında sitelik bir arsa olarak düşünülüyor tabi komple parseli ayarlayı yan yana birden fazla apartmanda yapılabilir

• #2,217
Bağlum'a metro olmaz da ring olur.
Etlik - Forum metro hattına ring olur.

Ekli dosyalar

• ankara-esenboga-havalimani-metrosu-ne-zaman-acilacak.jpg
    ankara-esenboga-havalimani-metrosu-ne-zaman-acilacak.jpg
    57.4 KB · Görüntüleme: 66

Konu görüntüleyen kullanıcılar