T
trajenta5
Yakacık tarafında birşey yok ama Bağlum tarafını bilmiyorum
ödeneği olmayan ihaleye çıkılmaz. Önceden ödeneğinin ayrılmış olması gerekiyor.Çalışmalar inşaAllah ödeneksizlikten durmaz.Öyle bir ihtimal var mı?
Ben 2 hafta önce gitmiştim, ekskavatörler çalışmıyordu. Demek ki iş yavaşlatmaya gitmişler. Ama zamanında bitirmezse cezaya düşerler diye düşünüyorum.Büyükşehir ön ödeme yapmamış. Firma asfaltı ağırdan alıyor.
Yani normalde 1000 metrekare iken parselleri birleştirip 7000 metrekareye çıkarttılar tek parselde Katıda serbest bıraktıkları için insanların nazarında sitelik bir arsa olarak düşünülüyor tabi komple parseli ayarlayı yan yana birden fazla apartmanda yapılabilirHawkerx birleştirilmiş site arazisi nasıl oluyor tam anlayamadım
81 ilde il , ilçe belediyeleri var. Tek parti için de demiş olabiliyorsun o yüzden , düşük bir anlatım olmuş.Keşke okuyup da sorsaydın.
81 il için demişim.
İstanbul, Çorum, Hakkari
Ovacık tarafına metro giderse, olabilir bence.Bağlum'a metro olmaz da ring olur.
Etlik - Forum metro hattına ring olur.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.