Tema düzenleyici

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

20241213_134518.jpg

Herşeyi burda millete sorma birazda kendin araştır
Norveç’ten gelip neyi araştıracağım pizza dükkanlarım var ben öylesine bi yakacıktan on dönüm almıştım ister gelişir gelişmez dükkanlarım yeter bana sen araştır en derinden dört gözle bekleyen sensin iyi araştır :) arsaların varsa alabilirim Norveç kronu karşılığından ;)

10 dönüm yer iyi yer 😀
Tatlı atışmalar olsun, herkese iyi sohbetler. ALLAH herkese sağlık sıhhat versin, gerisi olur.

Arkadaş bekleye bekleye sıkılmış birşey sorulunca tepkili kendini imar memuru sandı bedavaya soruyoruz para vermiyorsun korkma
madem o kadar paran var ne diye burda yazip duruyon. senin pizza dükkanlari varmiş durumu öyle olan insan böyle yerlerde gezmez. Burası bağlumda arsasi olanlarin yeri git yakacığa gir

Moderatör tarafında düzenlendi:
Norveç’ten gelip neyi araştıracağım pizza dükkanlarım var ben öylesine bi yakacıktan on dönüm almıştım ister gelişir gelişmez dükkanlarım yeter bana sen araştır en derinden dört gözle bekleyen sensin iyi araştır :) arsaların varsa alabilirim Norveç kronu karşılığından ;)
Hocam memleket neresi Konya Kulu mu yoksa😅

Konya Kulu'lular genelde İsveç'te.
Küfürlü mesajları siliyorum veya düzenliyorum. İkinci uyarıda ceza gelir, lütfen seviyeli kardeşçe arkadaşça bir Türk evladına milletine yakışır mesajlar atalım.

Şuan herkes asfaltı bekliyor. Bölgede bir yatırım var oda eski başkan 67000 metrekare imarlı tek tapu arsa almış. Resmiyette bu gözüküyor. Başka varmı kim bilir. O adamlar dert etmiyor biz neden dert edelim inşallah kısa süre sonra asfalt çalışması ve emsal artışıyla ilgili paylaşımlara başlarız.

merhaba, arkadaşlar son dakika olarak gördüğüm ABB borçlarıyla ilgili banka bloke ve haciz işlemi koyulmuş. Bu durum 50 metre bulvar asfaltını etkilemez umarım.
Yol Asfaltına başlandı mı bilgisi olan yada gören eden varmı ?

Geri
Üst Alt