W
WowTurkeySevdalısı
Yeni yılda
Hayırlısıyla ne zaman başlıyorlar
Herşeyi burda millete sorma birazda kendin araştırHayırlısıyla ne zaman başlıyorlar
Yakında duyuracağım bilgiyi sen burada okuma yazmicayağım sen buradasın diye herkesin hakkına girdin gardaş…Herşeyi burda millete sorma birazda kendin araştır
Norveç’ten gelip neyi araştıracağım pizza dükkanlarım var ben öylesine bi yakacıktan on dönüm almıştım ister gelişir gelişmez dükkanlarım yeter bana sen araştır en derinden dört gözle bekleyen sensin iyi araştırHerşeyi burda millete sorma birazda kendin araştır
Arkadaş bekleye bekleye sıkılmış birşey sorulunca tepkili kendini imar memuru sandı bedavaya soruyoruz para vermiyorsun korkma gardaş10 dönüm yer iyi yer
Tatlı atışmalar olsun, herkese iyi sohbetler. ALLAH herkese sağlık sıhhat versin, gerisi olur.
madem o kadar paran var ne diye burda yazip duruyon. senin pizza dükkanlari varmiş durumu öyle olan insan böyle yerlerde gezmez. Burası bağlumda arsasi olanlarin yeri git yakacığa girArkadaş bekleye bekleye sıkılmış birşey sorulunca tepkili kendini imar memuru sandı bedavaya soruyoruz para vermiyorsun korkma
Hocam memleket neresi Konya Kulu mu yoksaNorveç’ten gelip neyi araştıracağım pizza dükkanlarım var ben öylesine bi yakacıktan on dönüm almıştım ister gelişir gelişmez dükkanlarım yeter bana sen araştır en derinden dört gözle bekleyen sensin iyi araştırarsaların varsa alabilirim Norveç kronu karşılığından
![]()
Danimarka İsveç ağırlıklı Konya kululu isveçte şuan 62 bin kululu yaşıyorKonya Kulu'lular genelde İsveç'te.
Küfürlü mesajları siliyorum veya düzenliyorum. İkinci uyarıda ceza gelir, lütfen seviyeli kardeşçe arkadaşça bir Türk evladına milletine yakışır mesajlar atalım.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.