W
WowTurkeySevdalısı
43795 villaların yanında ama bence çok yukarıda. Orada senelerdir yeni bina yapılmıyor. İlanlarda 3000 lira yazan da satamıyor 5000 lira yazan da.
Bina yapılması için ne olması gerekiyor yukarılar için43795 villaların yanında ama bence çok yukarıda. Orada senelerdir yeni bina yapılmıyor. İlanlarda 3000 lira yazan da satamıyor 5000 lira yazan da.
43795 in aşağıları düzlük taraflarda çok boş halbuki yakacığın içinde o taraflar neden boş admin sizceYol lazım tabi ki. Bölge müteahhitleri büyük müteahhitler değil. Çoğu mevduatta takılıyor. Hareket lazım. Kuzey yıldızı o bölgede tıkandı. Yukarı doğru çıkmıyor. Yan tarafta SEYKENT Sitesi yapıldı. En az 10 yıl oldu. Yeni bina yok.
Senelerdir aynı sıkıntı. Allah’a havale ediyorum ilgisizleri.Yukarı haçıl dün sordum. Daha çizime başlamadık ama sıkıntı var dedi. Neymiş dedim. Mahkemenin haklı bulduğu odaların isteğine göre çizilecek dedi. Yani emsal düşecek, yükseklik düşecek. Buna itirazlar olur dedim. Satın o zaman dediGülüyorum artık.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.