Gel de isyan etme arkadaş. Gidip Oran da imarlı villalık yerleri yüksek kata çevirdiler. Şimdi alt yapı kaldırmıyor diyorlar. Buraya gelince Ankara nın rüzgarını keser diyor karektersiz adamlar. Kesilen rüzgar olmayacak, rantınız olacak. Şehir plancıları odası kadar rant peşinde koşan başka bir kuruluş var mı bilmiom. Bırakın arkadaş yakamızı da kafamızı sokacak bir yer yapalım. Yok olmaz!!!! Benim kazancım ne olacağın derdindeler. Toprak doyursun gözlerini
Buda demek oluyorki imar onaylanınca artık bağlum imarı na itiraz gelmeyecek güzel haberBu gün Keçiören’imiz için çok değerli bir adım atarak, Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri, Mimarlar ve Jeofizik Mühendisleri Odası Ankara Şubeleriyle protokol imzaladık.
Amacımız; ilçemizin ve kentimizin sağlıklı, güvenli ve nitelikli bir şekilde büyümesini sağlamak. Mimari ve mühendislik hizmetlerini doğal afetlere karşı dayanıklı bir şekilde, bilimsel ve mesleki kurallara uygun olarak yürütecek; kültürümüzü, çevremizi ve tarihi dokumuzu koruyacağız.
Kıymetli Oda başkanlarımıza teşekkür ediyor; Keçiören’imiz için attığımız bu imzanın, geleceğimize daha güvenli ve güçlü adımlarla bakmamıza vesile olmasını diliyorum. Hayırlı olsun.
MESUT ÖZARSLAN
Bende öyle algıladım inşallah doğrudurBuda demek oluyorki imar onaylanınca artık bağlum imarı na itiraz gelmeyecek güzel haber
yol bitsin zemin etüdü ile imar planıda nihayetlensin bakalım ..Bu gün Keçiören’imiz için çok değerli bir adım atarak, Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri, Mimarlar ve Jeofizik Mühendisleri Odası Ankara Şubeleriyle protokol imzaladık.
Amacımız; ilçemizin ve kentimizin sağlıklı, güvenli ve nitelikli bir şekilde büyümesini sağlamak. Mimari ve mühendislik hizmetlerini doğal afetlere karşı dayanıklı bir şekilde, bilimsel ve mesleki kurallara uygun olarak yürütecek; kültürümüzü, çevremizi ve tarihi dokumuzu koruyacağız.
Kıymetli Oda başkanlarımıza teşekkür ediyor; Keçiören’imiz için attığımız bu imzanın, geleceğimize daha güvenli ve güçlü adımlarla bakmamıza vesile olmasını diliyorum. Hayırlı olsun.
MESUT Ö
Önce zemin etüdünün onaylanması lazım, sonra imar planının tekrar hazırlanıp askıya çıkması ve itiraz olmaması gerekiyor. Bunlar çözülmeden boş boş konuşuruzBelediye iyi kandırıyor ha 2 ay demişti. 4 ay oldu. Sene sonu diyorlar. O zaman da 1 seneye der olur biter.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.