Tema düzenleyici

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

Gel de isyan etme arkadaş. Gidip Oran da imarlı villalık yerleri yüksek kata çevirdiler. Şimdi alt yapı kaldırmıyor diyorlar. Buraya gelince Ankara nın rüzgarını keser diyor karektersiz adamlar. Kesilen rüzgar olmayacak, rantınız olacak. Şehir plancıları odası kadar rant peşinde koşan başka bir kuruluş var mı bilmiom. Bırakın arkadaş yakamızı da kafamızı sokacak bir yer yapalım. Yok olmaz!!!! Benim kazancım ne olacağın derdindeler. Toprak doyursun gözlerini

Hepimizin bildiği siyasi partinin arka bahçesi olarak çalışan şehirciler odası plancılar odası var ya Allah onların belasını versin. Çankaya'da ses etmezler Bağlum olunca Haçıl olunca dava ederler.

Bu gün Keçiören’imiz için çok değerli bir adım atarak, Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri, Mimarlar ve Jeofizik Mühendisleri Odası Ankara Şubeleriyle protokol imzaladık.

Amacımız; ilçemizin ve kentimizin sağlıklı, güvenli ve nitelikli bir şekilde büyümesini sağlamak. Mimari ve mühendislik hizmetlerini doğal afetlere karşı dayanıklı bir şekilde, bilimsel ve mesleki kurallara uygun olarak yürütecek; kültürümüzü, çevremizi ve tarihi dokumuzu koruyacağız.

Kıymetli Oda başkanlarımıza teşekkür ediyor; Keçiören’imiz için attığımız bu imzanın, geleceğimize daha güvenli ve güçlü adımlarla bakmamıza vesile olmasını diliyorum. Hayırlı olsun.
MESUT ÖZARSLAN

Bu gün Keçiören’imiz için çok değerli bir adım atarak, Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri, Mimarlar ve Jeofizik Mühendisleri Odası Ankara Şubeleriyle protokol imzaladık.

Amacımız; ilçemizin ve kentimizin sağlıklı, güvenli ve nitelikli bir şekilde büyümesini sağlamak. Mimari ve mühendislik hizmetlerini doğal afetlere karşı dayanıklı bir şekilde, bilimsel ve mesleki kurallara uygun olarak yürütecek; kültürümüzü, çevremizi ve tarihi dokumuzu koruyacağız.

Kıymetli Oda başkanlarımıza teşekkür ediyor; Keçiören’imiz için attığımız bu imzanın, geleceğimize daha güvenli ve güçlü adımlarla bakmamıza vesile olmasını diliyorum. Hayırlı olsun.
MESUT ÖZARSLAN
Buda demek oluyorki imar onaylanınca artık bağlum imarı na itiraz gelmeyecek güzel haber

MESUT Ö
yol bitsin zemin etüdü ile imar planıda nihayetlensin bakalım ..

Belediye iyi kandırıyor ha 2 ay demişti. 4 ay oldu. Sene sonu diyorlar. O zaman da 1 seneye der olur biter.

Belediye iyi kandırıyor ha 2 ay demişti. 4 ay oldu. Sene sonu diyorlar. O zaman da 1 seneye der olur biter.
Önce zemin etüdünün onaylanması lazım, sonra imar planının tekrar hazırlanıp askıya çıkması ve itiraz olmaması gerekiyor. Bunlar çözülmeden boş boş konuşuruz

Konu sahibi
Keçiören belediyesi maalesef hep yuvarlak cevaplar veriyor. Net bir bilgi yok.

aynı dönem aşağı yukarı aynı paralara ovacıkta arsa satın alan arkadaş 4 adet 4+1 rezidans ve 1 adet 3+1 daire için müteahhitle anlaşalı 15 gün oldu.biz daha yol ile imar ile asfalt ile mahkeme ile uğraşıyoruz..Yaptığım en berbat yatırım oldu.

Bundan sonra "şehir plancıları" ve harita mühendisleri odalarıyla da işbirliğini büyüteceğiz. Bu protokoller şehrimize mühendislik ve tasarım değeri katacak. Çarpık planlamaların ardından kentsel dönüşümle yaşanabilir bir Keçiören hedefliyoruz.... sözler başkana ait.

Anlaşılan şehir plancilari ile tam bir uyum icinde çalışılacak. Yeni imara bu malum oda dava açmadığı an 30 yillik bu lanet süreç bitmis olur diye düşünüyorum.

Haberin Linkini bırakıyorum:

İmar planına sadece meslek odaları değil arsa sahipleride itiraz edip dava konusu yapabiliyor İnşaallah öyle bir durum yaşamayız.

Konu sahibi
Odalara düzenli gelir sağlanmış oldu. Ayrıca odalardan belge alınması zorunluluğu bölgeyi bu odaların tekeline bırakma anlamına geliyor. Bu odalar hiçbir zaman adil olmadılar dürüst olamadılar, halkı zere kadar düşünmediler. Sadece ideolojik davrandılar ve istedikleri bölgelere rant aktardılar. ben bu odalara asla güvenmiyorum.

Geri
Üst Alt