Tema düzenleyici

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

21 yıl önce imarlı arsa aldık.tarla olan yerler imara girdi kat karşılığı verildi.biz hala imar iptal oldu yeniden yapıldı derdindeyiz

Ben 19 yıl önce aldım imarlıydı yıllardır tarla olan yerler değer kazandı bizim ki yerinde saydı kimler hakkımıza girdiyse bu dünya da ve ahirette hakkımı helal etmiyorum bende belediye yi aradım aynı şeyleri söylüyorlar yazıklar olsun …

Gel de isyan etme arkadaş. Gidip Oran da imarlı villalık yerleri yüksek kata çevirdiler. Şimdi alt yapı kaldırmıyor diyorlar. Buraya gelince Ankara nın rüzgarını keser diyor karektersiz adamlar. Kesilen rüzgar olmayacak, rantınız olacak. Şehir plancıları odası kadar rant peşinde koşan başka bir kuruluş var mı bilmiom. Bırakın arkadaş yakamızı da kafamızı sokacak bir yer yapalım. Yok olmaz!!!! Benim kazancım ne olacağın derdindeler. Toprak doyursun gözlerini

Hepimizin bildiği siyasi partinin arka bahçesi olarak çalışan şehirciler odası plancılar odası var ya Allah onların belasını versin. Çankaya'da ses etmezler Bağlum olunca Haçıl olunca dava ederler.

Geri
Üst Alt