Önce 50 metrelik yol sonrasinda imar plani yapilmasi bu ikisi bağlum için çok şey ifade ediyor. Daire sayısı 175e bölünerek değilde 125 - 130 arası olarak hazırlanırsa inşaatlar artık başlar diye düşünüyorumBu belediyeler buranın kalkinmamasi için elinden gelen herşeyi yaptı 20 yıllık sürece şöyle bi bakiyorumda Ankarayida iyi bilen biri olarak burdan baglumun önünü kapattılar oburtaraftan başka yeri patlattılar baktılar Bağlum halkı tepkili azıcık önünü açtılar tepkiyi kırmak için arkadaş yol ne durumda diyor bizi küçücük gelişmelere muhtaç bıraktılar istediğimiz yerde değiliz ne ak parti ne CHP ne bı başka belediye baglumluya istediğini veremedi ama istediklerini fazlasiyla aldılar selamlar
Kesinlikle haklısın imar sorunu başımıza bela oldu bu çözülmezse inşaat başlayamaz mümkün değil …Sincan da ücra köşelerde imar var, bura da yok. Arkadaş ne bahtsızlık bu. Kimdir bu grup anlamış değilim. Dibinde Pursaklar aldı başını gitti, burası bön bön bakıyor. Çözün artık şu sorunu da millet evini yapsın.
Kesinlikle katılıyorum ben her defasında yazıyorum her hafta kecioren belediyesini net masayı arayalım ve bizzat başkana gönderin diyorum ve şikayetimi söylüyorum imarin hızlanması İçin yoksa burda sadece yazar dururuz kimse görmüyor burda yazdıklarımızı ama herkes şikayet bırakırsa en azindan hızlanabilir .O yüzden her gün imar müdürlüğünü rahatsız edelim
Başkan Sincan'da Saraycık ve Çimşit köyünü bağlayan bir yol açıldı,yol henüz stabilize toprak yol, saglı sollu inşaatlar mantar gibi patladı,biten inşaatlar bile var millet oturuyor, inşaat yapılması için yol artık bahane benim için,orada planlanan yolda 50m lik adamlar çatır çatır inşaat yapıyor,siz siz olun düşmanınız varsa Bağlum dan arsa aldırın,Sincan da ücra köşelerde imar var, bura da yok. Arkadaş ne bahtsızlık bu. Kimdir bu grup anlamış değilim. Dibinde Pursaklar aldı başını gitti, burası bön bön bakıyor. Çözün artık şu sorunu da millet evini yapsın.
Biladerim, haklı olabilirsin, ama Ankara'nın diğer yerlerinde benimle arsa alanların çoğu evlerine kavuştu, kavuşamayanlar ise yerleri para etti, bizim burada 50m yol üzeri bile Max 9 bin lira msi,adnlarin yerleri olmuş 15 bin en kötü, umarım sen haklı çıkarsın ben haksız,ama gel gör ki buradan bir yol olmayacak gibime geliyor.bundan sonra satan yanar çünkü jeolojik etüd yapıldı yapılacak imar bozulsa bile 4 ayda yenisi yapılır jelojik etüde artık gerek yok inşaat ruhsatı artık fazla uzamaz itirazlar olsa bile düzeltilir 2026 bağlumun çıkış yılı olcak gelecek ağustosta inşaat ruhsatlarının verilmesiyle patlama yapar ben 2027 inşaat ruhsatı verilir diye düşünürken 2026 da verilecek diye düşünüyorum bağlumda yolun sonuna geldik gidişat bunu gösteriyor 2026 da protokol yolu aktif olcak ve imar sornuda bitecek görünüyor
Tek sebep inşaat maliyetleri değil, asıl sebep demografik yapıdaki dönüşüm, artık insanlar kalabalık aileler kurmuyor, ana+baba+ çocuk (en fazla 2), 150 metrekare daireyi kim ne yapacak bu saatten sonraartan enerji ve m2 inşaat maliyetlerinden dolayı insanlar büyük daireleri artık alamaz oldu alsa da sürdürülebilirliğini sağlamak zorlaştı. bu sebeple bir çok yerde artık imar planlarındaki alt limit kalktı 70-100 m2 2+1 daireler peynir ekmek gibi alınıyor. böyle bir durum olursa 100m2 arsası olan ortalama 75-80 m2 2+1 daire sahibi olur. imar planının geçmesi için baskı yaparken bu konuyu da gündeme getirmekte fayda var diye düşünüyorum
Bağlum'da öyle okkalı bir adam yok o yüzden, Bağlum geçmişten bu yana ucuzluğu ile Orta Alt gelir seviyesinde ekonomisini bilen insanların yanında Çingene ve Cono'ları da bünyesine katmış her an herşey olabilecek bir semt.Pursaklar, saray tarafı da çok büyük ölçüde 4+1. bu mantıkla nufus yoğunluğunu azaltıyorlar güya. Aynı uygulama neden Çankaya tarafında yok
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.