Rütbeler değişecek mi mesela ben size sorduğumuz zaman rütbem yükseldiği zaman ve kabul edilecek mi? @Balinacan
Merhabalar değerli hocam@Balinacan hocam. Mevcut Moderatörler Değişecekmi? veya İl Temsilcileri Değişecek veya Rol Kaldırılacakmı?
Merhabalar,Rütbeler değişecek mi mesela ben size sorduğumuz zaman rütbem yükseldiği zaman ve kabul edilecek mi? @Balinacan
Hocam DM Bakabilirmisiniz?Merhabalar,
Rütbe sistemi şu an için aynı şekilde devam edecek, bu konuda bir değişiklik planımız yok. Rütbe yükselmeleri de mevcut kurallar ve değerlendirme sistemi üzerinden ilerlemeye devam edecek. Yani bugüne kadar nasıl işliyorsa, yeni dönemde de aynı şekilde işleyecek. Hiç kimsenin bugüne kadar verdiği emek zayi olmayacak.
yolunuz açık olsun Selçuk hocamDeğerli WowTurkey Ailesi,
Bugün sizlerle önemli bir gelişmeyi paylaşmak istiyorum.
Uzun zamandır emek verdiğim, büyütmek için büyük bir özveriyle çalıştığım WowTurkey’i, “balinacan” kullanıcı adlı üyemize devrettim. Bu karar; duygusal yönü çok ağır olan, ancak platformun sürdürülebilirliği ve geleceği adına titizlikle değerlendirilmiş bir süreç sonunda alındı.
WowTurkey, benim için yalnızca bir internet sitesi değil; yıllar içinde binlerce insanın bilgi paylaştığı, arşiv ürettiği, fikir alışverişi yaptığı ve birçok konuda Türkiye’nin en güçlü topluluklarından birine dönüştüğü büyük bir değer oldu. Bugün geldiğimiz noktada bu mirasın doğru ellere emanet edilmesini en az içerik üretmek kadar önemli gördüm.
Yeni dönemde forumun yönetimi ve tüm operasyonel süreçleri balinacan tarafından yürütülecektir. Kendisine şimdiden başarılar diliyor; WowTurkey’in çizgisini koruyarak daha da ileriye taşıyacağına yürekten inanıyorum.
Bu vesileyle:
Yeni dönemin WowTurkey’e hayırlı olmasını diliyor; hepinizin yolu açık olsun.
- Yıllardır içerik üreten, paylaşan, katkı sunan tüm üyelere,
- Moderatör ekibimize ve yönetimde emeği geçen herkese,
- Okuyan, takip eden, forumun kültürünü yaşatan tüm WowTurkey ailesine içten teşekkür ederim.
Saygılarımla
Yönetimi tanıtılması gerekir, en üst yetkili yöneticilerde forumumuzda aktif olması gerekir anladığım kadarıyla forumdaki yetkili olarak sizi göreceğiz moderasyonda hayırlı olsunMerhabalar,
Rütbe sistemi şu an için aynı şekilde devam edecek, bu konuda bir değişiklik planımız yok. Rütbe yükselmeleri de mevcut kurallar ve değerlendirme sistemi üzerinden ilerlemeye devam edecek. Yani bugüne kadar nasıl işliyorsa, yeni dönemde de aynı şekilde işleyecek. Hiç kimsenin bugüne kadar verdiği emek zayi olmayacak.
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederizYönetimi tanıtılması gerekir, en üst yetkili yöneticilerde forumumuzda aktif olması gerekir anladığım kadarıyla forumdaki yetkili olarak sizi göreceğiz moderasyonda hayırlı olsun
Teşekkürler, en yakın sürede ar-ge Birimi açılmalı, daha aktif olunmalı diye düşünüyorum, eski kurttan yardim isterseniz her zaman yardımcı olurum, ar-ge ve diğer detayları @Rick Grimes ile görüşmüştüm, detaylar için görüşebilirsinizGüzel dilekleriniz için teşekkür ederizEvet, yönetim olarak forumda aktifiz; sadece uzaktan yöneten değil, burada yazan, okuyan ve topluluğun içinde olan bir ekip olmayı önemsiyoruz. Zamanla hem yönetimi daha net tanıtacağız hem de forum içinde bizi daha sık göreceksiniz. Hayırlı olsun dilekleriniz için tekrar teşekkür ederiz
![]()
Mesaj yazma süresi en az 30saniyede 1 olan cooldown Subay Rütbelerinde veya İl Temsilcileri rütbesinde 15-20sn Olması mümkünmüdür?Güzel dilekleriniz için teşekkür ederizEvet, yönetim olarak forumda aktifiz; sadece uzaktan yöneten değil, burada yazan, okuyan ve topluluğun içinde olan bir ekip olmayı önemsiyoruz. Zamanla hem yönetimi daha net tanıtacağız hem de forum içinde bizi daha sık göreceksiniz. Hayırlı olsun dilekleriniz için tekrar teşekkür ederiz
![]()
ayberkin bunu kötü emellere kullanacağını düşünmekteyim inşallah beni haksız çıkarır amaMesaj yazma süresi en az 30saniyede 1 olan cooldown Subay Rütbelerinde veya İl Temsilcileri rütbesinde 15-20sn Olması mümkünmüdür?
kullanmaz bence hocam. Ayberk'in günahını almayın.ayberkin bunu kötü emellere kullanacağını düşünmekteyim inşallah beni haksız çıkarır ama
Hayır@Balinacan hocam önceki yönetici Yusuf musunuz![]()
Haksızsın sen kimsin benim arkamdan kötü konuşuyorsun ya nedir bu düşmanlık ya yaşın başından utanayberkin bunu kötü emellere kullanacağını düşünmekteyim inşallah beni haksız çıkarır ama
wowTURKEY yaprak dökümü
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.