Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Wowcu_kedii

Nipah Virüsü

bence ciddiye alınması gereken bir virüs. eğerki ciddiye alınmassa 2.kovid pandemisi olabilir Allah korusun. Tebdiri elden bırakmamak lazım.
  2. Wowcu_kedii

Kocaeli real avm

Geçtiğmiz günlerde Özgür Kocaeli Sayfasında Real hakkında bir haber gördüm. Haberde Mülkün 80 Milyon dolara satılık olduğu yazıyordu. Ve ayrıca günümüzde binada sadece 2 kişi varmış: Bir yönetici ve bir güvenlik görevlisi. Ayrıca haberde Realin içinin şuanki halinin fotoğraflarıda var.Real AVM...
  3. Wowcu_kedii

Hangi Marka Model Telefon Kullanıyorsunuz?

Kısa zaman önce Samsung A14ten İphone 16ya geçtim. İphone hızlı ve kişiselleştirilebilir olsada Androidi aratan özellikleri yok değil.
  4. Wowcu_kedii

Kocaeli real avm

Real Son yurtdışı pazarı olan Türkiye şubelerini 2018 Yılında Kayserili Beğendik Şirketine sattıktan sonra Beğendikte Real Şubelerini Kapattı. Realin Almanya tarafı Şirketi Belçikalı Firmaya Sattıp, satılan firma Ekim 2023te İflas başvurusunda bulunup 2024 Mart ayının sonundada Real Gmbh İflas...
  5. Wowcu_kedii

Kocaeli Güney Metro Hattı

Şuan kuzey tarafının metrosunu yapıyorlar. Ve şuan otogar, anıtpark ve seka devlet hastanesinin metro istasyonları yapılıyor bildiğim kadarıyla. Tam emin değilim.
  6. Wowcu_kedii

Kocaeli Güney Metro Hattı

Tramvay değil, Metro yapılacak. Tramvay plajyolundan otogara kadar gidiyor ve şehir içinden geçiyor.
  7. Wowcu_kedii

Telefonlardaki En Büyük Eksiklikler

Kimimizin Telefonu, pahalı, kimimizin ucuz, Ama önemli olan, telefonla iletişim kurabilmemiz. Size göre telefonunuzdaki veya, telefonlardaki en büyük eksiklik ne? Bana göre; çabuk ısınması sorundur.
  8. Wowcu_kedii

Tuşlu Telefonlar

Tuşlu telefon sevenler buraya. Eski tuşlu telefonlarınızı burda paylaşabilirsiniz.
  9. Wowcu_kedii

Leyla ile Mecnun Yeniden

Bu dizi exxen tarafından çekiliyor ve aynı oyuncu kadrosu ile aynı mahhallede geçiyor. Ama eski bakkal binasının sahibiyle anlaşamadıkları için erdal bakkalın plato halini yapmışlar inşallah görmek nasip olur
  10. Wowcu_kedii

Tarihi Doğu Ekspresi TCDD

Bu trenlere bayılıyorum. Özelliklede Pulman vagon tipinden olanlara. Bence tcdd bunların maketini yapmalı.
  11. Wowcu_kedii

Klasik Arabalar

Allahım bu nasıl güzel bir fotoraf
  12. Wowcu_kedii

Kocaeli real avm

Cidden şuan türkiyede real benzeri az yer var. Zaten real almanyada kendisini belçikalı şirkete sattı ve adı “Mein real” yani Benim real’im oldu
  13. Wowcu_kedii

Kocaeli real avm

1998 yılında Almanlar tarafından İzmit D100 karayolu üzerinde Real hipermarketinin inşaatı başladı. 8 Haziran 2000 Tarihinde açıldı ve 2017’ye kapanana kadar İzmit halkına hizmet verdi. Ama A 101, Bim, Şok gibi marketler türkiyedeki hipermarketlerin sonunu getirdi. Ve real arazisi şuanda boş...
Geri