Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. TolgaC

GTA 6 Bu Yıl Çıkacak!

Son çıkan söylentilere göre Rockstar Games’in merakla beklenen oyunu GTA 6, bir kez daha ertelenmeyebilir. Birçok kişi oyunun 2027’ye kalacağını düşünse de, Rockstar cephesinden gelen son söylentiler bunun aksini işaret ediyor. İddialara göre oyunun 19 Kasım tarihinde çıkış yapması planlanıyor...
  2. TolgaC

Yatırım Fonları

Tüm yorumlarınıza katılıyorum garantici bir insan olarak aynılarını yaşadım ancak para piyasası fonunu biraz bırakma zamanı geldi gibi hocam. Altın fonlarına geçiş sağladım 1-2 ay önce. Şimdi de döviz endeksli fonlara veya hisse senedi fonlarına (az riskli olan) geçmekte fayda var diye...
  3. TolgaC

Teşekkür ve Veda

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz :) Evet, yönetim olarak forumda aktifiz; sadece uzaktan yöneten değil, burada yazan, okuyan ve topluluğun içinde olan bir ekip olmayı önemsiyoruz. Zamanla hem yönetimi daha net tanıtacağız hem de forum içinde bizi daha sık göreceksiniz. Hayırlı olsun...
  4. TolgaC

Teşekkür ve Veda

Merhabalar, Rütbe sistemi şu an için aynı şekilde devam edecek, bu konuda bir değişiklik planımız yok. Rütbe yükselmeleri de mevcut kurallar ve değerlendirme sistemi üzerinden ilerlemeye devam edecek. Yani bugüne kadar nasıl işliyorsa, yeni dönemde de aynı şekilde işleyecek. Hiç kimsenin bugüne...
  5. TolgaC

Teşekkür ve Veda

Merhabalar değerli hocam :) Mevcut moderatörlerimiz ve il temsilcilerimizle ilgili herhangi bir değişiklik planımız yok. Roller aynen devam edecek. İhtiyaç olması durumunda ise mevcut yapıyı bozmadan, topluluğa katkı sağlayabilecek ek moderatör alımları yapılabilir.
Geri