Tema düzenleyici

wowturkey.com Haber sitesimi oldu?

Rime

Diyarbakır İl Temsilcisi
Yarbay
İl Temsilcisi
Konu sahibi
1769886518341.png

blog mu. ben blog'a çok yabancıyım. blog ne oluyor
Daha çok makale benzeri yazılar olur bloglarda. Şu nasıl yapılır, bu nedir gibi. Bunun harici gezi, kamp vb. deneyimler de aktarılabilir. Aslında her türden yazı olabilir. Şiir, fotoğraf blogu vs. de olabilir.

blog mu. ben blog'a çok yabancıyım. blog ne oluyor
O kadr mı yaşlandık :d

Bence. Bu blog’da şu başlığımdaki içerikler de paylaşılabilir: https://wowturkey.com/forum/konu/toplu-tasima-kentsel-planlama-sehircilik-ile-alakali-makale-haber-vb-paylasimi.12943/

blog kategorisinde açmıştım zaten başlığı, kategorideki diğer başlıklarda da paylaşımı uygun görülen varsa paylaşılabilir bence. bu altın ne zaman alınmalı foruma kel alaka kaçmış bence.

Son düzenleme:
benim bir sorum olcak başlıktan bağımsız. yeri degil biliyorum ama bisey merak ettim: bu site ilk acildigi zamanlar(siteye ilk üye olanlardanım) admin wow_turkey adında biriydi ve ahmet26 vardı adminin kişisel hesabı. siteyi onun kurduğnu/açtığnı düşünüyorum. bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim. çok merak ediyorum. iyi forumlar…

Konu sahibi
benim bir sorum olcak başlıktan bağımsız. yeri degil biliyorum ama bisey merak ettim: bu site ilk acildigi zamanlar(siteye ilk üye olanlardanım) admin wow_turkey adında biriydi ve ahmet26 vardı adminin kişisel hesabı. siteyi onun kurduğnu/açtığnı düşünüyorum. bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim. çok merak ediyorum. iyi forumlar…
ahmet26 ilk yönetici @WowTurkey Yusuf Bey'e sattı birkaç yıl sonra Yusuf Bey'de Selçuk Bey'e siteyi devretti.

Geri