blog mu. ben blog'a çok yabancıyım. blog ne oluyorHaber değil de blog olmuş.
Daha çok makale benzeri yazılar olur bloglarda. Şu nasıl yapılır, bu nedir gibi. Bunun harici gezi, kamp vb. deneyimler de aktarılabilir. Aslında her türden yazı olabilir. Şiir, fotoğraf blogu vs. de olabilir.blog mu. ben blog'a çok yabancıyım. blog ne oluyor
ana sayfa haber sitesi olmuş hocam blog değil ozamanDaha çok makale benzeri yazılar olur bloglarda. Şu nasıl yapılır, bu nedir gibi. Bunun harici gezi gibi deneyimler de aktarılabilir. Aslında her türden yazı olabilir. Şiir, fotoğraf blogu vs. de olabilir.
O kadr mı yaşlandık :dblog mu. ben blog'a çok yabancıyım. blog ne oluyor
ahmet26 ilk yönetici @WowTurkey Yusuf Bey'e sattı birkaç yıl sonra Yusuf Bey'de Selçuk Bey'e siteyi devretti.benim bir sorum olcak başlıktan bağımsız. yeri degil biliyorum ama bisey merak ettim: bu site ilk acildigi zamanlar(siteye ilk üye olanlardanım) admin wow_turkey adında biriydi ve ahmet26 vardı adminin kişisel hesabı. siteyi onun kurduğnu/açtığnı düşünüyorum. bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim. çok merak ediyorum. iyi forumlar…
onun yerine Ortak olarak kalsalarmış daha iyi olurdu şahsen.ahmet26 ilk yönetici @WowTurkey Yusuf Bey'e sattı birkaç yıl sonra Yusuf Bey'de Selçuk Bey'e siteyi devretti.
keşke Yusuf Bey'de kalsaydı sitede.ahmet26 ilk yönetici @WowTurkey Yusuf Bey'e sattı birkaç yıl sonra Yusuf Bey'de Selçuk Bey'e siteyi devretti.
moderatörlük anılarıkeşke Yusuf Bey'de kalsaydı sitede.
sen bana cizdigin projeyi gostercenmimoderatörlük anıları![]()
hazırlanıyor.sen bana cizdigin projeyi gostercenmi
Çok yavaşsun atabeyhazırlanıyor.
dünyanın en kötü metro projesiymiş.hazırlanıyor.
katılıyorum. herkes forum için, ulaşım konusunda sohbet için geliyor haber görmek için değilAnasayfanın haber sayfası olması iyi olmadı. Anasayfa forum, haber sayfası da bağlantıya tıklayarak açılmalı yani tam tersi.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.