Silivri'deki 2008 model Ar-Bus olan A-877, 2023'e kadar çalıştı. Bu araç, en uzun süre çalışan Ar-Bus ünvanına sahipti.
Şu anda A-877'de Citiport var.
Şu anda A-877'de Citiport var.
CNG'li Cobraların durumu çokta kötü değil ki.Habaşı bilmiyorum nasıl bi araba ama umarım tcv-man-gazlı cobra gibi olmaz sonu dizel araba ama mental olarak söylüyorum
C-354'ün ne alacağını sordun mu?Bugün C.029 'un şoförüyle konuştum benim uğurlu rakamım olan C.025 'te "HABAŞ COMFORTCITY." marka model otobüs alacakmış öyle söyledi bana.![]()
Abi HBS şeysi biraz küçük kalmamış mı ya
Tasarlayan mühendisler uzaktan tasarladıkları için büyük olmuşAbi HBS şeysi biraz küçük kalmamış mı ya
Bu konu ile ilgili açtığım bir başlık var oraya yazabilirsin.C-280'in Arbus Perfecti güzeldi
C-073'ün İsobüs City 1200'ü güzeldi
Hiç aklıma gelmedi vallaha ilâçlardan dolay unutkanlığım var yarın gittiğimde sorarım kusura bakma.C-354'ün ne alacağını sordun mu?
2025 modellerde bunlar oldu zaten.2026 modellerinde bunların dışında bir farklılık var mı diye bakıyoruz.Var, eski kokpit yok, oturma düzeni değişti, yeni şarj yerleri koyuldu vs vs
Dizel olması baya etki etti.CNG'li iken hem gitmiyor hem de aşırı gürültülüydü.CNG'li Cobraların durumu çokta kötü değil ki.
98/98KM gibi 2-3 saat üstü ring çalışan yoğun hattın yüklerini başarıyla kaldırabiliyorlar. Hem de 11-12 yıllık araçlar olmasına rağmen.
Yeri geliyor 98 seferi 4 saatten fazla sürüyor. Hiç dinlenmeden diğer sefere başlıyor. Şahsen ben seviyorum sağlam araçlar.
Dizele dönüştürülmesinin illa etkisi vardır ama yinede hiç yoktan iyidir. Yaşları dolana kadar değişmezler bence
2026 yılında değişti, eski kokpitler daha teknolojikti2025 modellerde bunlar oldu zaten.2026 modellerinde bunların dışında bir farklılık var mı diye bakıyoruz.
Çalışmayan araçların listesini hep birlikte yapalım. Herkes ekledikçe listeyi güncellerim.
Aklımdakiler:
A-1005
A-1747
A-1749
C-043
D-100 ve A-892.Çalışmayan araçların listesini hep birlikte yapalım. Herkes ekledikçe listeyi güncellerim.
Aklımdakiler:
A-196
A-1005
A-1747
A-1749
B-1629
C-043
2011 nasıl oluyor ilk Tezeller A-1563 o da 2012 modelBu arada A-1557, 2012 model ama aracın 2011 çıkışlı olduğunu buldum.
Tescil tarihi 2011 olabilir mi?2011 nasıl oluyor ilk Tezeller A-1563 o da 2012 model
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.