Lamis'lerden kapsamlı bir video çekilmiş, benim de izlediğimdeki ilk izlenimlerim TCV'ye göre bir tık dar oluşuydu.ESHOT filosundaki TCV'lerin daha iyi olduğunu söylüyorlar, doğru mudur acaba ? TCV'nin içinin daha geniş olduğu yazılmıştı.
Volvo'yu denkleme katmak sembolik bile olsa yorucu bir emsal doğurur. Büssing'lere kadar gideriz bu kafayla...Bu görüşlerim kendime aittir
Metro açısından
CSR > CRRC > ABB
Otobüs açısından
(Volvo B10M) > Mercedes > Otokar > Solaris > Isuzu > BMC > Temsa
İzban açısından
Hyundai > CAF
İzmir'deki yabancı uyruklu tek otobüs Solaris'tir. Conecto'ların hepsi Hoşdere'de üretildi, eski adıyla Otomarsan tarafından.Bu arada izmirin en iyi yabancı otobüslerden kesinlikle mercedestir ve mercedes efsanedir yerliler den ise otokar daha iyidir hem temsa dan hem tcv den hem bmc den
Bu sololar (maviler) ile körüklüler arasında 15 seneden fazla zaman farkı varken karşılaştırmak ne kadar adil olabilir? Unutulmuş olabilir ama hatırlatmakta fayda var, Conecto G'lerin 2008'deki hâlleri bu "Blek Edişın" denen araçlara nal toplatırdı, yüzlerine bile bakmazdınız. Klimaları hiçbir zaman randımanlı değildi tabii, o ayrı konu.Yeni Maviler güzel aslında ilk defa 121'e bindiğimde denk gelmiştim fakat körüklüleri için aynısını söyleyemeyeceğim.
Gıcırdayan körükler, soğutmayı geçtim ılıtamayan klimalar. Aracın iyi olması yolcu bindiğinde o kaliteyi alamıyorsa pek bir işe yaramıyor.