Tema düzenleyici

Eshot Yeni Araç Alımı

ESHOT filosundaki TCV'lerin daha iyi olduğunu söylüyorlar, doğru mudur acaba ? TCV'nin içinin daha geniş olduğu yazılmıştı.
Lamis'lerden kapsamlı bir video çekilmiş, benim de izlediğimdeki ilk izlenimlerim TCV'ye göre bir tık dar oluşuydu.
Bu görüşlerim kendime aittir

Metro açısından
CSR > CRRC > ABB

Otobüs açısından

(Volvo B10M) > Mercedes > Otokar > Solaris > Isuzu > BMC > Temsa

İzban açısından

Hyundai > CAF
Volvo'yu denkleme katmak sembolik bile olsa yorucu bir emsal doğurur. Büssing'lere kadar gideriz bu kafayla...
Bu arada izmirin en iyi yabancı otobüslerden kesinlikle mercedestir ve mercedes efsanedir yerliler den ise otokar daha iyidir hem temsa dan hem tcv den hem bmc den
İzmir'deki yabancı uyruklu tek otobüs Solaris'tir. Conecto'ların hepsi Hoşdere'de üretildi, eski adıyla Otomarsan tarafından.
Yeni Maviler güzel aslında ilk defa 121'e bindiğimde denk gelmiştim fakat körüklüleri için aynısını söyleyemeyeceğim.
Gıcırdayan körükler, soğutmayı geçtim ılıtamayan klimalar. Aracın iyi olması yolcu bindiğinde o kaliteyi alamıyorsa pek bir işe yaramıyor.
Bu sololar (maviler) ile körüklüler arasında 15 seneden fazla zaman farkı varken karşılaştırmak ne kadar adil olabilir? Unutulmuş olabilir ama hatırlatmakta fayda var, Conecto G'lerin 2008'deki hâlleri bu "Blek Edişın" denen araçlara nal toplatırdı, yüzlerine bile bakmazdınız. Klimaları hiçbir zaman randımanlı değildi tabii, o ayrı konu.

Bu görüşlerim kendime aittir

Metro açısından
CSR > CRRC > ABB

Otobüs açısından

(Volvo B10M) > Mercedes > Otokar > Solaris > Isuzu > BMC > Temsa

İzban açısından

Hyundai > CAF
Peki yabancılarıda başımıza sardığımıza göre, Vanhool’lar bu sıralamanın neresinde yer alıyor? Ya da VDL? Ya da Scania? Ya da…

Son düzenleme:
Otokar Solaris'ten nasıl daha iyi? Ayrıca metro konusunda CRRC > CSR > ABB olarak düşünüyorum CRRC'yi daha konforlu bulduğum için böyle düşünüyorum yolcu kapasitesi de CSR ve ABB'ye göre biraz daha fazla çünkü bütün setleri körükle birleşiyor bu yüzden ayakta daha fazla yolcu alabiliyor.
Bu benim şahsi görüşüm, Solaris'e bindiğim zaman Otokar'daki rahatlığı bulamıyorum açıkçası.

Bütün otobüslerle alakalı karşılaştırma yapıyorum. Bunlar şahsi fikirlerim rahatlığına göre vs karşılaştırma yapıyorum.
Eshot sololarda: New Conecto > Otokar Kent 2024 > Otokar Kent 2021 > Otokar Kent 2019 > Bmc Procity 2012 > Temsa Avenue 2013 > Bmc Belde > Bmc Procity 2009

Körüklülerde: Solaris Urbino > Otokar Kent 2020 > Otokar Kent 2016 > Otokar Kent 2021 > Conecto G

İzulaşta: Temsa Avenue LF Plus > Otokar Kent > Otokar Doruk

İztaşıtta: Temsa Avenue > Otokar Kent > Akia > Otokar Centro > Otokar Sultan

Sololar da isuzu midibüs Avenue Neo
Körüklü Man veya Solarıs elektirikli yine solarıs man veya e citaro Otokar Gelmesin artık eski püskü hurda araç şirketi

Bütün otobüslerle alakalı karşılaştırma yapıyorum. Bunlar şahsi fikirlerim rahatlığına göre vs karşılaştırma yapıyorum.
Eshot sololarda: New Conecto > Otokar Kent 2024 > Otokar Kent 2021 > Otokar Kent 2019 > Bmc Procity 2012 > Temsa Avenue 2013 > Bmc Belde > Bmc Procity 2009

Körüklülerde: Solaris Urbino > Otokar Kent 2020 > Otokar Kent 2016 > Otokar Kent 2021 > Conecto G

Solo karatlar ile yeni Isuzular nerede hocam

2013 Temsa>Otokarlar

Man lions city 2015 nerede onu unuttunuz o da eshotun solosu onun konforu nasıl bmc procity 2012 nin altında mı

Geri