Anca 800'de ilk kalkış esnasında ve Çiğli'de yolcu alır. Sonra kesişmiyorlarÇok fark olacağını sanmıyorum M4 Anadolu caddesine paralel gidiyor aynı İzban gibi
Anadolu caddesinden giden hatlardan alacağını sanmıyorum özellikle de 912 gibi Alsancak'ta bitenlerden
342 ve 346 kapanmaz çünkü Evka 5'e metro istasyonu açılsa bile metroya uzakta olan çoğu kişi otobüs kullanmak zorunda kalcak. Zaten oralar çok eğimli yerler çoğu kişi metroya yürüyemez eğer istasyon yapılırsa 346 Evka 5 - Evka 5 Metro olarak kısaltılabilir. Bence oraya metro yapılmasının çok faydası olmayacak eğim sıkıntısından dolayı zaten inşaatı zor olur bu yüzden istasyon Balatçık'a yapılmalı.M4 açılırsa olacaklar
328 kapanır
338 seyreltilir
330 yüzbaşı ibrahım hakkıdan gider ve seyreltilir
963 seyreltilir
800,602,608 hattı kapanır
498 kapanabilir
342 garanti kapanır
443ü bilmiyorum ne olur
346 kapanabilir
123 kapanır
423 belli olmaz
326 ve 125 kapanabilir
77,78 kapanabilir
912 kapanır
810u unuttum kapanır
816 kapanır gerek olmayacak
Ya da menemen hatları kapanmaz da şehir hastanesinden geçebilir
963 ile M4 ün alakası bile yok M4 alsancağa girmiyorM4 açılırsa olacaklar
328 kapanır
338 seyreltilir
963 seyreltilir
498 kapanabilir
342 garanti kapanır
443ü bilmiyorum ne olur
346 kapanabilir
123 kapanır
423 belli olmaz
326 ve 125 kapanabilir
77,78 kapanabilir
912 kapanır
810u unuttum kapanır
evet yoksa Evka 5 Magmada olacak342 ve 346 kapanmaz çünkü Evka 5'e metro istasyonu açılsa bile metroya uzakta olan çoğu kişi otobüs kullanmak zorunda kalcak. Zaten oralar çok eğimli yerler çoğu kişi metroya yürüyemez eğer istasyon yapılırsa 346 Evka 5 - Evka 5 Metro olarak kısaltılabilir. Bence oraya metro yapılmasının çok faydası olmayacak eğim sıkıntısından dolayı zaten inşaatı zor olur bu yüzden istasyon Balatçık'a yapılmalı.
bence egekent ve evka 5 iptal edilip çiğli-bölge eğitim araştırma hst.-balatçık-katip çelebi-harmandalı-ulukent-kent2-koyundere-turgut özal blv-menemen devlet hst-Menemen izban-gaybi-Atatürk Mh-Plastik sanayi342 ve 346 kapanmaz çünkü Evka 5'e metro istasyonu açılsa bile metroya uzakta olan çoğu kişi otobüs kullanmak zorunda kalcak. Zaten oralar çok eğimli yerler çoğu kişi metroya yürüyemez eğer istasyon yapılırsa 346 Evka 5 - Evka 5 Metro olarak kısaltılabilir. Bence oraya metro yapılmasının çok faydası olmayacak eğim sıkıntısından dolayı zaten inşaatı zor olur bu yüzden istasyon Balatçık'a yapılmalı.
Metro egekent aktarmadan geçerse dediğin olur. Onun harici 912nin yolcu sayısı pek düşmeyebilir.Evet ama yolcu azalabilir
M4 herhalde biz bitişini görür müyüz zor gibi şimdiden bunları yazmak kolay ama ulaşım git gide daha sıklaşır 443 kapanmaz egekent zirve yüksek bir yer yaya yürürsün ama çok sıkıntı 912 kapanmaz 800 kapanmaz ama bunları konuşmak için çok erkenM4 açılırsa olacaklar
328 kapanır
338 seyreltilir
963 seyreltilir
498 kapanabilir
342 garanti kapanır
443ü bilmiyorum ne olur
346 kapanabilir
123 kapanır
423 belli olmaz
326 ve 125 kapanabilir
77,78 kapanabilir
912 kapanır
810u unuttum kapanır
evet önce Çiğli-Bornova sonra Çiğli-Ulukent sonra Ulukent-Plastik Sanayi olarak açılırYapılsa bile etap etap açılır.
Metrodreaminde söylediğiniz gibi M4 hattını oluşturdum.bence egekent ve evka 5 iptal edilip çiğli-bölge eğitim araştırma hst.-balatçık-katip çelebi-harmandalı-ulukent-kent2-koyundere-turgut özal blv-menemen devlet hst-Menemen izban-gaybi-Atatürk Mh-Plastik sanayi
şeklinde gitmeli
Bu hat aşırı gereksiz. 984 eskisi gibi zeytinalanına gir çık yapabilir.
481'i bahçelerarasi içib yapmışlar, Belki bu hat Üçkuyular-İnciralti-Sahilevleri-Narlidere Kaymakamlik,şeklinde gidebilir909 -481 . 481 güzergahında yolcu yok 3 kişi gittik balçova son duraktan incirlaltı son durağa
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.