Arkadaşlar bu konuda olmayan ulaşımlardan zamlar sizde kendi şehrinizde memleketlerinde yazın
İstanbul ile neredeyse aynı fiyata gelmiş Tekirdağ. Bence gereksiz pahalı
Arkadaşlar bu konuda olmayan ulaşımlardan zamlar sizde kendi şehrinizde memleketlerinde yazın
Aynen öyle ya ulaşım zamları atacaksınız onlara da söyleyin bu konu da atsınlar 81 ilinde yaşayan konumlarda da yazsınlar bu forumu daİstanbul ile neredeyse aynı fiyata gelmiş Tekirdağ. Bence gereksiz pahalı
Ne dediğinizi anlayamadım. Bilinç akışı şeklinde yazmamanızı tavsiye ederimAynen öyle ya ulaşım zamları atacaksınız onlara da söyleyin bu konu da atsınlar 81 ilinde yaşayan konumlarda da yazsınlar bu forumu da
Zam bu zam ulaşım zamları bu konumuz 81 ilin tamamı ulaşım zamları bak formun ismini açıklamasınıNe dediğinizi anlayamadım. Bilinç akışı şeklinde yazmamanızı tavsiye ederim
Sakin olun anladım en zam bu konuZam bu zam ulaşım zamları bu konumuz 81 ilin tamamı ulaşım zamları bak formun ismini açıklamasını
Ve yaptılar herhalde gelmiştir sizdenKocaeli Büyükşehir Belediyeside zam yapacak eli kulağında
Zam aslında yeni değil. 1 Eylül itibari ile zam gelmişti zaten, İzban zammı geciktirme kararı aldı. O da 2 ay geciktirebildi.İzmir de 22 saat önce zam geldi wowturkey de bir izmirli ve ya konumu olan biri varsa görebilir attım
![]()
İzmir’de Toplu Ulaşım Zammı
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) ortaklığıyla işletilen İZBAN’da, toplu taşıma ücretlerine yapılan zamlı tarife yürürlüğe girdi.www.gunaydinaliaga.com
MHP Çıkması Mansur Yavaş'ın ve Ankara BB'nin İstanbul ve İzmir'le pek bir bağlantısı yok.
Eski fyatları ucuzmuş. Şimdi İstanbulla eşit olmuş. Sanırım aynı fiyatlarAnkara'da toplu taşımaya yüzde 35 zam!
Tam 26 liradan 35 liraya çıktı
Öğrenci 13 liradan 17 Liraya oldu tam aktarma 12,50 TL'den 17 TL'ye, öğrenci aktarma ise 8 TL'den 10 TL'ye çık
artıldı.
İstanbul'a okulların açıldığı gün gelmişti tekrardan gelmez. Yeni 35 TL oldu 3-4 ay olmuşturİstanbul ve İzmir'ede zam gelirse bilinki parti Aldırıyor zamları.
AkbilEski fyatları ucuzmuş. Şimdi İstanbulla eşit olmuş. Sanırım aynı fiyatlar
İstanbul'a okulların açıldığı gün gelmişti tekrardan gelmez. Yeni 35 TL oldu 3-4 ay olmuştur
35 lira çok pahalı bir zahmet gözleri doysun artıkEn büyük korkum bu.
İstanbul'da her yılbaşında ve her Ağustos/Eylül ayında zam yapılıyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.