hangi seridir bu? sizin de vaktinizi alıyorum google'a bakabilecekken amaBu tarz ifadeler
Kaçıncı araç/Seride kaç araç var
Bu arada az önce sarı sitede bu araca 300 TL ilan gördüm
hangi seridir bu? sizin de vaktinizi alıyorum google'a bakabilecekken amaBu tarz ifadeler
Kaçıncı araç/Seride kaç araç var
Bu arada az önce sarı sitede bu araca 300 TL ilan gördüm
Matchbox hakkında pek bilgim yok. Hot Wheels olsaydı bulurdum hocamhangi seridir bu? sizin de vaktinizi alıyorum google'a bakabilecekken ama
r21a yazıyor arkasında, altında fyp24 yazıyor. spesifikasyonları böyleymiş. bu 2019 diyor da benimkinin ktuusnun arkasında copyright 2022, altında da 2018 yazıyor. garipMatchbox hakkında pek bilgim yok. Hot Wheels olsaydı bulurdum hocam
Sizce paketli mi saklamalıyım paketsiz mi?Son aldıklarımla birlikte son hali. Kıyafet dolabımın bir katını arabalarıma ayırdım. Artık sayısından dolayı sığmamaya başladı. Dolap alıp paketlerinden çıkarmam gerekiyor
Ekli dosyayı görüntüle 88103
Eğer ilerde elimde tutmam satarım diyorsanız paketli.Sizce paketli mi saklamalıyım paketsiz mi?
Düzenledim hocam@Rick Grimes Hocam bence başlığı matchbox ve diğer model markalarını da kapsayacak şekilde revize etmek gerekiyor. Evde kardeşimin var bir kaç tane daha yeni land cruiser almış babam eve gittiğimde belki atarım
Baştan beri veritabanı olarak tutuyordum. Şimdi de web siteye tablo şeklinde dökeyim dedim. Elimdeki tüm modellerin alım tarihine göre listesi ve toplam harcadığım paraSon aldıklarımla birlikte son hali. Kıyafet dolabımın bir katını arabalarıma ayırdım. Artık sayısından dolayı sığmamaya başladı. Dolap alıp paketlerinden çıkarmam gerekiyor
Ekli dosyayı görüntüle 88103
Yeriniz varsa kesinlikle büyüklerine başlayın hocam. Ben çok fazla alacağımdan ve yeterli yere sahip olmadığımdan dolayı 1:64'lüden başladım. İlerde yerim olursa yavaştan büyük modellere geçmeyi düşünüyorum. Çünkü 1:32 gibi araçlarda aracın detayına çok önem veriyorlar.Çok güzel bir hobi ve arabalar güzel gözüküyorlar. Acaba bende mi başlasam diye düşünüyorum ama bir tık büyüklerine. 1:32 civarı en az. Bim’e 6 model gelmiş hepsi bitmiş 3 gün önce.
Şunun mor renk Conecto'su olucak direkt alırım bana çocukluğumu hatırlatıyor
Keşke olsa... Bu ölçekte MAN'dan başka üretici bulamadım ne yazık ki.Şunun mor renk Conecto'su olucak direkt alırım bana çocukluğumu hatırlatıyor
Hayırlı olsun hocam. Bende paketleri açtığım zaman paketleri saklamayı düşünüyorum. Bazı araçların paketleri cidden güzel oluyorBugün başladım ilk araçlara. 4 model aldım @Rick Grimes Paketlerinden çıkardım ama tutuyorumda paketleri.
Bende aynı fikirdeyim hocam. Genelde arkadaşlarım orada çok para yatıyor kesinlikle açma diyorlar fakat dokunup hissetmedikten sonra para olarak kalmasının benim için bir önemi yokEkli dosyayı görüntüle 89851
En güzeli hocam @Rick Grimes satmayacaksan paketi açıp dokunmak daha iyi. Bende bunları açtım![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.