Tema düzenleyici

Ortamlarda Satmalık Bilgiler

StarChaser

Teğmen
Konu sahibi
Eminim hepimiz bir yerlerden inanılmaz bilgiler duymuşuzdur( doğruluğu tartışılsa bile)
Burada o bilgileri paylaşıp doğruluğunu tartışabiliriz

İlk bilgi benden olsun.
Hollandalı bir çikolata markası olan Tony’s markası, çikolatalarını Afrika’daki işçilere adalet getirilene dek elle eşit parçalara bölünemeyecek şekilde üretecek imiş

Eminim hepimiz bir yerlerden inanılmaz bilgiler duymuşuzdur( doğruluğu tartışılsa bile)

İlk bilgi benden olsun.
Hollandalı bir çikolata markası olan Tony’s markası, çikolatalarını Afrika’daki işçilere adalet getirilene dek elle eşit parçalara bölünemeyecek şekilde üretecek imiş
Migros da o çikolatadan gördüm ama 270 TL idi .

İlk bilgi benden olsun.
hep öyle üretiliyordu. ben çok seviyorum.

macro center'da indirimde oluyor bazen @emre1979

Çığlık filmi serisi gerçek yaşanmış olaya dayanmaktadır. Bu yaşanan olay Senarist Kevin Williamson'a ilham olmuştur.

Ekran görüntüsü 2026-01-24 222600.png

Konu sahibi
1983’te Metallica’dan kovulan gitarist Dave Mustaine, Metallica’dan öç almak için arkadaşlarıyla Megadeth grubunu kurmuş,ama yine de Metallica’dan iyi olamamışlardır

Dave Mustaine için 1 dakikalık saygı duruşu

Geri