birkaçından 'vuuuuuv' tarzı bir ses geliyorAcaba Belde'ler nasıl İzmir'de?
Gürültülü Sanos yine vardı da asıl Ikaruslar felaketti. Yugoslav olanlar korkunçtu. Şimdikilerin taksi kadar gürültüsü yok kıyaslamak gerekirse...İzmir'de Sanos'lar gürültülüydü galiba.
Acaba Belde'ler nasıl İzmir'de?
Bazılarında var onlardan bildiğimiz araçların hava atma sesi bende bundan çok korkardım. Sonra birgüm şoföre sordum tabi küçüktüm o zaman bunu demişti ondan sonra 1 daha korkmadım.Bazı eklemli conectolarda körüğün yanındaki üçlü( bazılarında tek büyük oturak var da neyse anlamışsınızdır)
Poff diye bir ses geliyor eskiden bu ses olunca tırsardım araç arıza mı yaptı falan diye
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.