Tema düzenleyici

Motor/Şanzıman/Körük/Trim/Klima Vb. Sesleri sizi rahatsız eden Eshot /İzulaş /İztaşıt/Dolmuş/Metro/Tramvay/İzban araçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi
2013 Temsa Avenue Lf motor sesi Otokar 2021 Kentlerin trim sesi bu arada bizim 2013 temsalarda ne motor var bilen var mı?

Gürültü konusunda Temsa üstüne tanımam. HiltiSA da denir.
2009 Pro'lar da iç açıcı değil. Körük gıcırtılarında da model yılı fark etmiyor yaygın olabiliyor.
İzmir'de Sanos'lar gürültülüydü galiba.

Acaba Belde'ler nasıl İzmir'de?
Gürültülü Sanos yine vardı da asıl Ikaruslar felaketti. Yugoslav olanlar korkunçtu. Şimdikilerin taksi kadar gürültüsü yok kıyaslamak gerekirse...

Bazı eklemli conectolarda körüğün yanındaki üçlü( bazılarında tek büyük oturak var da neyse anlamışsınızdır)
Poff diye bir ses geliyor eskiden bu ses olunca tırsardım araç arıza mı yaptı falan diye

Konu sahibi
Bazı eklemli conectolarda körüğün yanındaki üçlü( bazılarında tek büyük oturak var da neyse anlamışsınızdır)
Poff diye bir ses geliyor eskiden bu ses olunca tırsardım araç arıza mı yaptı falan diye
Bazılarında var onlardan bildiğimiz araçların hava atma sesi bende bundan çok korkardım. Sonra birgüm şoföre sordum tabi küçüktüm o zaman bunu demişti ondan sonra 1 daha korkmadım. :)

Geri