A
Ata Bey
Biraz fotoğrafla başlıyım
Bu koltuk tasarımı çok hoş bence. Eski kasanın en iyi koltuk desenleri@marmaray bağımlısı al sizin öhölerden gayette çirkin Ekli dosyayı görüntüle 76709(Alıntıdır)
Kumaşı mıBu koltuk tasarımı çok hoş bence. Eski kasanın en iyi koltuk desenleri
Katılıyorum. Fotoğraf antika bir de öyle anons ekranı mı kaldıBu koltuk tasarımı çok hoş bence. Eski kasanın en iyi koltuk desenleri
Hem kumaş hem görüntü hem rahatlık. Dün bu fotoğraf çekilen en arka üçlü koltuğun cam kenarındaydım. Rahattı koltuklarKumaşı mı
Evet fotoğraf eski ama dün bu koltukların aynısına A-1868'te bindim rahattı şahsen 2013 model olmasına rağmenKatılıyorum. Fotoğraf antika bir de öyle anons ekranı mı kaldı
Borulardan ve duracak düğmelerinden çok eski olduğu belli oluyor. 2011-2013 arası Conectolar görüntü açısından çok daha iyilermişBurulaşın Conectosunun arka körüğü 2009 model 40 dereceyi bulur kendisi (İzmirde) Ekli dosyayı görüntüle 76710
Boşuna demiyorum biraz İstanbuldan dışarı çıkın diyeBorulardan ve duracak düğmelerinden çok eski olduğu belli oluyor. 2011-2013 arası Conectolar görüntü açısından çok daha iyilermiş
Kocaeli’de conexto yok kiBoşuna demiyorum biraz İstanbuldan dışarı çıkın diyeBinin marmaraya Kocaeli otobüslerini deneyin Bi
Onların otobüslere binin demek istedim bende biliyorum olmadığınıKocaeli’de conexto yok ki
sen plastik koltukta oturdunmu eski kumaş'a bile razıyız biz.Kumaşı mı
Oturdum tramvayda vesen plastik koltukta oturdunmu eski kumaş'a bile razıyız biz.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.