Tema düzenleyici

M1 Narlıdere Kaymakamlık - Evka 3 Metro Hattı

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wowturkey.NET
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Belediye gitsin Fahrettin Altay’dan Çeşme’ye direkt otobüs koysun. Kışın sadece haftasonu 2 araç çalışsa yeter. Yazınsa haftaiçi saatte 1 haftasonu 20 dakikada bir çalışmalı. Araç olarak sadece Man çalışmalı. Tabii HİM’e yazınca aktarma yapın demekten başka bir şey demiyorlar.
Direkt 760 Urla'dan Narlıdere Kaymakamlık'a uzatılsa bile olur.
 
Manisa'da Besim dutlulu ve rahmetli ferdi zeyrek ile anlaşma yaparak Manisa Seyahat fazla zam yapmıyor. Çeşme Seyahati Manisa gibi düşünmüyorsan üzücü... Oyüzden Manisa örneği verdim..
Manisa örneğinde il farkı olduğu için belediye bakanlıktan izin almadan hat açamaz o sebepten ötürü yapılan yanlış değil. Lakin Çeşme İzmir’in bir ilçesi olduğundan belediye isterse hat açabilir
 
Manisa örneğinde il farkı olduğu için belediye bakanlıktan izin almadan hat açamaz o sebepten ötürü yapılan yanlış değil. Lakin Çeşme İzmir’in bir ilçesi olduğundan belediye isterse hat açabilir
İBB ve Manisa işbirliği protokolü yapınca açabiliyor. İstanbul-Kocaeli arası olduğu gibi yani. Çeşmede tekelleşme olduğu için durum farklı.
 
Yeni metrolarda bu olabilir şuanki metrolarda olması imkansız.

Söylediklerinize katılıyorum CRC setlerinde hala tutunma problemi var. Özellikle çakılı olduğu zaman kapı ve körük bölgeleri büyük problem. Kaç kere orada tutacak olmadığından insanlara mecburen tutunduğumu hatırlıyorum. Çözülmesi gerek.
Neden imkansız olsun yahu. Koltukları söküp yatay hale getirmekte ne var. Mevcut sökülen kullanılmaz yenileri yapılır. Şu anki oturma düzeni 5 milyonluk şehirde sürdürülebilir değil m2 hattı açıldığı zaman bütün buca ve karabağların yükü m1 hattında olacak. hem yatay düzende daha çok oturan yolcu olacak hemde ayakta daha fazla alacak.
 
Ankara Ankarayda bir kaç yıl önce anket ile ikili koltuk düzeni sıralı koltuk düzeni haline getirilmişti
IMG_6238.jpeg
 
Son düzenleme:
Geri
Üst