Bağcılar'da da çok yakın diye biliyorum T1 ile M1 ama orada TM'li hat yokTramvay ile Metro dip dip dibe
Bağcılar'da da çok yakın diye biliyorum T1 ile M1 ama orada TM'li hat yokTramvay ile Metro dip dip dibe
Ya da AM olabilirdiBağcılar'da da çok yakın diye biliyorum T1 ile M1 ama orada TM'li hat yok
ve TM diye aratırsanız hepsinin kalkış veya varış durağı AlibeyköyBağcılar'da da çok yakın diye biliyorum T1 ile M1 ama orada TM'li hat yok
Halk arasında uygunsuz/yanlış anlaşılma olabilir diye TM yapmışlardır Aktarma Merkezi yerine Transfer MerkeziYa da AM olabilirdi
Keşke sadece hat kodları sıkıntı olsaydı Alibeyköy aktarma yüzünden her gün curcunaHalk arasında yanlış anlaşılma olabilir diye TM yapmışlardır Aktarma Merkezi yerine Transfer Merkezi
İkisi de hafif raylı sistem metro istanbul bile M1’i metro olarak anmıyorBağcılar'da da çok yakın diye biliyorum T1 ile M1 ama orada TM'li hat yok
Orayı farazi ilk aklıma geldiği için söyledim. Anadolu yakasında da illa hem metro hem tramvay vardır. Orada da hiç TM hattı yok. TM hattı bence direkt Alibeyköy ve Tranfer Merkezi içinİkisi de hafif raylı sistem metro istanbul bile M1’i metro olarak anmıyor
27 Şirintepe'nin kodu yalnız.Seyrantepe hatlarının hepsinin kodu 27 türevi olmalı. Bunun en bariz örneği 41ST ve 41SF'nin sadece 1 harf fark olmasına rağmen tamamen birbirleriyle alakasız olmaları.
65A -> 27
41ST -> 27ST
27SE -> 27S
DT: Dereboyu - Taksim
HT: Hafif Tramvay (M1 eskiden öyle anılıyordu)
TM: Tekstilkent Metro (böyleyse çok saçma) ya da Transfer Merkezi
K: Kağıthane ring hatları
44 Hamidiyenin eski kodu. verilmez.27 Şirintepe'nin kodu yalnız.
Boştaki 44 veya 45 kodu verilebilir.
Bunu biri demişti de 99’un anlam ve önemi Gaziosmanpaşa’da Halicin batısına geçmemesi demekmiş. Hem zaten oturmuş bir hat kodu99A -> 55E
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.