FU 610'un tabelası bana çok garip geldi. Fotoğraf çekemedim ama kalın Punto ile 152 Gaziemir-Konak yazıyor. Orijinal tabela öyle mi acaba?
Muhtemelen Solarislerdeki font ile aynı, Çoğu Conecto II' nin Servis dışı tabelası da kalın yazılı.FU 610'un tabelası bana çok garip geldi. Fotoğraf çekemedim ama kalın Punto ile 152 Gaziemir-Konak yazıyor. Orijinal tabela öyle mi acaba?
Onun gibi bir şeydiMuhtemelen Solarislerdeki font var, Çoğu Conecto II' nin Servis dışı tabelası da kalın yazılı.
Bende görüyorum bir gün E-Karat, diğer gün Conecto III.Onun gibi bir şeydi
Bu arada bugün Çağrı durağında önünde kağıt tabelayla Evka-1 Personel Servisi yazılı TCV gördüm personel servislerini başka araç yapıp TCV’leri bize verseler keşke ama![]()
Solarislerde de değişik font var, 284 de 285 de Evka-1-Konak yazılıMuhtemelen Solarislerdeki font var, Çoğu Conecto II' nin Servis dışı tabelası da kalın yazılı.
Hayret, ben de Procırt tenekesinden bol bir şey görmüyorum dışarıda. Arka arkaya anıra anıra geçiyorlar yanımdan.kalan bmclerin hepsi garajlarda yatıyor
doğru düzgün aktif şekilde çalışan bmc görebiliyor musunuz belde dışında?
ben yinede bmcyi pek beğenmiyorum belde güzeldi onun dışı tamamen kazık
20 değil 10. Yedek parça olayını hatırlamıyorum zaten tedariki için Sobus diye bir firma kurdular. Benim bildiğim şanzımanlardan dolayı sefere çıkamadıklarından zarar etti ESHOT onu telafi ettiler.Aynen öyle solaris 2014 te alım olduktan sonra eshot yedek parça siparişi vermişti ama polonyadan bir türlü getiremediler sonra mahkemelik oldular. Yedek parça zararı oluşunca 20 tane otokar kiralanmıştı. Hatta bir kısmı iztaşıt sonra iett ÖHO ya gitmişti.
galiba şanzımandan dolayıydı, 1 ay önce bindiğim bir Solaris'tede sorun vardı, her duraktan kalkışta boşa geçiyordu vites.Hayret, ben de Procırt tenekesinden bol bir şey görmüyorum dışarıda. Arka arkaya anıra anıra geçiyorlar yanımdan.
20 değil 10. Yedek parça olayını hatırlamıyorum zaten tedariki için Sobus diye bir firma kurdular. Benim bildiğim şanzımanlardan dolayı sefere çıkamadıklarından zarar etti ESHOT onu telafi ettiler.
bende izulaşın teneke araçlarından başka bir şey göremiyorum onlarda anıra anıra geçiyorHayret, ben de Procırt tenekesinden bol bir şey görmüyorum dışarıda. Arka arkaya anıra anıra geçiyorlar yanımdan.
Kent’lerse evet,onlar Anırarak geçiyorlar.Bugün 59’da giderken kulağımız mükemmel sağır oldubende izulaşın teneke araçlarından başka bir şey göremiyorum onlarda anıra anıra geçiyor![]()
ben bugün belde gördüm 59daKent’lerse evet,onlar Anırarak geçiyorlar.Bugün 59’da giderken kulağımız mükemmel sağır oldu
Benim IKEA’nın içinde olduğum saatlerdir sanırımben bugün belde gördüm 59da
Harbi ya bu arada temsalars kamera takmışlar ama kapı kamerası yok sanırım şaks gibi.bende izulaşın teneke araçlarından başka bir şey göremiyorum onlarda anıra anıra geçiyor![]()
Benim hattım 168 MentionedEkli dosyayı görüntüle 105148
kısa yolculuk için koşarak yakaladığım 515'in içindeki 168 ekranı ile tünaydın
Plaka ne hocam baktıysanızEkli dosyayı görüntüle 105148
kısa yolculuk için koşarak yakaladığım 515'in içindeki 168 ekranı ile tünaydın
Hat 515 ki görebilecek misinPlaka ne hocam baktıysanız
Belki binmişimdir 168teHat 515 ki görebilecek misin
AS8166, Bornova aracı (garajının hakkını verircesine titriyordu)Plaka ne hocam baktıysanız
Atabey’in korkulu rüyasıAS8166, Bornova aracı (garajının hakkını verircesine titriyordu)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.