Tema düzenleyici

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kalan bmclerin hepsi garajlarda yatıyor
doğru düzgün aktif şekilde çalışan bmc görebiliyor musunuz belde dışında?
ben yinede bmcyi pek beğenmiyorum belde güzeldi onun dışı tamamen kazık
Hayret, ben de Procırt tenekesinden bol bir şey görmüyorum dışarıda. Arka arkaya anıra anıra geçiyorlar yanımdan.
Aynen öyle solaris 2014 te alım olduktan sonra eshot yedek parça siparişi vermişti ama polonyadan bir türlü getiremediler sonra mahkemelik oldular. Yedek parça zararı oluşunca 20 tane otokar kiralanmıştı. Hatta bir kısmı iztaşıt sonra iett ÖHO ya gitmişti.
20 değil 10. Yedek parça olayını hatırlamıyorum zaten tedariki için Sobus diye bir firma kurdular. Benim bildiğim şanzımanlardan dolayı sefere çıkamadıklarından zarar etti ESHOT onu telafi ettiler.

Hayret, ben de Procırt tenekesinden bol bir şey görmüyorum dışarıda. Arka arkaya anıra anıra geçiyorlar yanımdan.

20 değil 10. Yedek parça olayını hatırlamıyorum zaten tedariki için Sobus diye bir firma kurdular. Benim bildiğim şanzımanlardan dolayı sefere çıkamadıklarından zarar etti ESHOT onu telafi ettiler.
galiba şanzımandan dolayıydı, 1 ay önce bindiğim bir Solaris'tede sorun vardı, her duraktan kalkışta boşa geçiyordu vites.

Konu sahibi
bende izulaşın teneke araçlarından başka bir şey göremiyorum onlarda anıra anıra geçiyor :D
Harbi ya bu arada temsalars kamera takmışlar ama kapı kamerası yok sanırım şaks gibi.
Bu araca eshot şoförleri de alışmış 2021 Kentlerde kapı kamerası olmasına rağmen dikiz aynasına bakıyorlar sonra sürekli hatalı kapama inemedim üstüme kapattın olayı oluyor baksanıza şu kameraya hem daha kolay.

Geri