Tema düzenleyici

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi
Saçma sapan iş. Hastaneye gidenlerin çoğu yaşlı ya da halsiz ve koca hastaneyi yürümeleri çok zor. Hadi sel seviyesinde bir yağış olsa tamam ama diğer türlü çok saçma. Ek olarak ilçelerden otogara gelen hatların şehir hastanesine uğrayıp Cengizhan’da son durak yapmaları gerekiyor. Yer olsa Bornova metro derdim.

Şehir hastanesine birsürü ilden hasta geliyor.
Oranın yolu çok sıkıntılıymış hocam sürekli normal havada kaza oluyor.

Sıkıntı var ise sıkıntıyı çözmeleri gerekmez mi cimere yazarak bu sorunu çözebiliriz. İnsan şu soruyu soruyo bir de yaparken hiç mi düşünmediler kayıyorsa eğer orası ona göre yapsınlar. İllaha böyle olacaktı o zaman hastane içinde tek bir durak olsun bütün bir kış insanlar o soğukta yürüyecek mi? Ben 23 yaşındayim yürüyebilirim ama herkes benim gibi değil.
Oranın yolu çok sıkıntılıymış hocam sürekli normal havada kaza oluyor.

Sıkıntı var ise sıkıntıyı çözmeleri gerekmez mi cimere yazarak bu sorunu çözebiliriz. İnsan şu soruyu soruyo bir de yaparken hiç mi düşünmediler kayıyorsa eğer orası ona göre yapsınlar. İllaha böyle olacaktı o zaman hastane içinde tek bir durak olsun bütün bir kış insanlar o soğukta yürüyecek mi? Ben 23 yaşındayim yürüyebilirim ama herkes benim gibi değil.
Bunu hastaneyi yapana sormak lazım.

Ama aynı zamanda hastaneyi böyle alıp değişiklik yapmayana da aynı soru sorulmalı

Saçma sapan iş. Hastaneye gidenlerin çoğu yaşlı ya da halsiz ve koca hastaneyi yürümeleri çok zor. Hadi sel seviyesinde bir yağış olsa tamam ama diğer türlü çok saçma. Ek olarak ilçelerden otogara gelen hatların şehir hastanesine uğrayıp Cengizhan’da son durak yapmaları gerekiyor. Yer olsa Bornova metro derdim.

Şehir hastanesine birsürü ilden hasta geliyor.
asfaltı özellikle burada iyileştirmek için çalışmalar yapılmalı. izmir en kötü asfalta sahip büyükşehir diye bir şöhret kazandı yerler pasparlak

Bunu hastaneyi yapana sormak lazım.

Ama aynı zamanda hastaneyi böyle alıp değişiklik yapmayana da aynı soru sorulmalı
Tabiki de onlara sormak lazım hocam ama bizim burda çok basit bir şey dile getirebiliyorsak hastaneyi yapanların düşünmemiş olma ihitmali de yok ondan sonra yaşlısı hastasına zorluk çıkıyor.
asfaltı özellikle burada iyileştirmek için çalışmalar yapılmalı. izmir en kötü asfalta sahip büyükşehir diye bir şöhret kazandı yerler pasparlak
Türkiye'nin en iyi şehri olabilcekken en kötü şehri olma yolunda ilerliyoruz.

Ek olarak ilçelerden otogara gelen hatların şehir hastanesine uğrayıp Cengizhan’da son durak yapmaları gerekiyor. Yer olsa Bornova metro derdim.
Şu anda en azından 602 ve 660'ın güzergahı değiştirilip şehir hastanesine uğrayacak şekilde otogara gidebilir. 697, 806 ve 858 söylediğiniz gibi hastaneye uğrayıp Cengizhan'da son durak yapabilir.

Otogar araçlarını hastaneye uğratmanın düzgün bir fikir olduğunu düşünmüyorum.
Şu anda en azından 602 ve 660'ın güzergahı değiştirilip şehir hastanesine uğrayacak şekilde otogara gidebilir. 697, 806 ve 858 söylediğiniz gibi hastaneye uğrayıp Cengizhan'da son durak yapabilir.
Olabilecek en mantıklısı (bana göre) Westpark'ın oraya Servis Alanı falan adında durak açılıp otobandan geçen hatların orada yolcu alma verme yapması.
Şehir Hastanesi hatları da bu durakta duracağından aktarma yapılabilir.

697'nin güzergahının 132km olduğunu biliyorsunuz değil mi?

Tabiki de onlara sormak lazım hocam ama bizim burda çok basit bir şey dile getirebiliyorsak hastaneyi yapanların düşünmemiş olma ihitmali de yok ondan sonra yaşlısı hastasına zorluk çıkıyor.

Türkiye'nin en iyi şehri olabilcekken en kötü şehri olma yolunda ilerliyoruz.
Yaşayan Şehir, Yaşanacak Şehir ❌
Yaşamaya Çalışan Şehir, Yaşatmayacak Şehir ✅
Yine de Canım
IZmir-Sehir-Logo-Vector.svg-.png
'imin yeri ayrı.

Son düzenleme:
Otogar araçlarını hastaneye uğratmanın düzgün bir fikir olduğunu düşünmüyorum.

Olabilecek en mantıklısı (bana göre) Westpark'ın oraya Servis Alanı falan adında durak açılıp otobandan geçen hatların orada yolcu alma verme yapması.
Şehir Hastanesi hatları da bu durakta duracağından aktarma yapılabilir.

697'nin güzergahının 132km olduğunu biliyorsunuz değil mi?
697,806 ve 858 için hastaneye uzatma fikri çok uçuk oldu ama söylediğiniz gibi durak yapılabilir yine de en azından 602'nin güzergahında Çiğli'den çevre yoluna girecek ve hastaneye girecek şekilde değişiklik yapılabilir bu değişiklik yapılırsa 531'in açılmasına gerek kalmaz şu an çalışan Menemen-Şehir Hastanesi-Otogar dolmuşlarının yerini alır. Bu şekilde düzenlenmiş 602'nin güzergahını metrodreaminde çizdim.
MetroDreamin' | İzmir'de Açılması / Güzergahı Değişmesi Gereken Otobüs Hatları

697,806 ve 858 için hastaneye uzatma fikri çok uçuk oldu ama söylediğiniz gibi durak yapılabilir yine de en azından 602'nin güzergahında Çiğli'den çevre yoluna girecek ve hastaneye girecek şekilde değişiklik yapılabilir bu değişiklik yapılırsa 531'in açılmasına gerek kalmaz şu an çalışan Menemen-Şehir Hastanesi-Otogar dolmuşlarının yerini alır. Bu şekilde düzenlenmiş 602'nin güzergahını metrodreaminde çizdim.
MetroDreamin' | İzmir'de Açılması / Güzergahı Değişmesi Gereken Otobüs Hatları
Otogar araçlarının hastaneyi dolaşmasını mantıklı bulmuyorum, Hastane yolu hem çok yokuş hem de sert virajlı, bu tarz yollarda valizli yolcuya bunu çektirmek bence mantıklı değil. Ayrıca dönüş güzergahında İzotaş'tan çıkışta ilk uğrayacağı durak hastane olacak, buradan da bir yolcu kapasitesi olacağını düşünmüyorum.
Ki hastane hatları genelde dolu hatlar olduğundan valizli yolcular ile iyicene karman çorban olacak bir hat olur. Ondan dolayı en fazla olabilecek Servis Alanı istasyonudur, bana göre.
531 hattının ayrı şekilde açılması, herkesin daha yararına olur.

Otogar araçlarının hastaneyi dolaşmasını mantıklı bulmuyorum, Hastane yolu hem çok yokuş hem de sert virajlı, bu tarz yollarda valizli yolcuya bunu çektirmek bence mantıklı değil. Ayrıca dönüş güzergahında İzotaş'tan çıkışta ilk uğrayacağı durak hastane olacak, buradan da bir yolcu kapasitesi olacağını düşünmüyorum.
Otogara gidişte Westpark, dönüşte FTR duraklarını kullansa (Bergama dolmuşları gibi)?

Sorunlu duraklar Poliklinik 1-2 orası beton olduğu için buz pisti gibi kayıyor araçlar üstteki asfalt köprüden gitseler hiç sorun olmayacak daha önce denk geldim hafta sonu yağışlı bir havada aşağısı kapalıydı otobüsler oradan gidiyordu

Şehir hastanesinde hiç mi son durak yapılabilecek alan yok? Her hat son durak yapmasa da özellikle 532,535 ve 536'nın uzun parkurdan dolayı hastanede son durak yapması gerek.
Metrodreamin haritasında planlama yaparken “Şehir Hastanesi sürücü dinlenme noktası görüyorum, 533 olmasa da diğer uzun hatlar sabrım orada duruyor

Şehir hastanesinde hiç mi son durak yapılabilecek alan yok? Her hat son durak yapmasa da özellikle 532,535 ve 536'nın uzun parkurdan dolayı hastanede son durak yapması gerek.
Büyük ihtimalle 538 ve 531 bundan dolayı açılmıyor hastanede istense kocaman bir aktarma merkezi yapılabilir gayette kullanışlı olacağını düşünüyorum.

Geri