Şu tumotobusler.vercell.app uygulaması çalışan var mı?
Konudan bağımsız olarak,imkan olsa citaro ları yeni otobüslerle değiştirirler diye düşünüyorum.Benzer durum İstanbul ÖHO'de de var. 2006-2007 Citarolar servislerde aktifken ÖHO'de aktif çalışan en eski tek katlı araç A-892'nin 2009 model olan BMC Belde SB aracı.
Aynen birkaç gündür sürekli otobüs verisi alınmadı yazısı çıkıyor çalışmıyorŞu tumotobusler.vercell.app uygulaması çalışan var mı?
Evet ya sorunu bilen biri var mıdır acabaAynen birkaç gündür sürekli otobüs verisi alınmadı yazısı çıkıyor çalışmıyor
Şu tumotobusler.vercell.app uygulaması çalışan var mı?
Ben de takip ediyordum. Ancak son birkaç gündür ben de "Otobüs Verisi Alınamadı" hatası alıyorum.Şu tumotobusler.vercell.app uygulaması çalışan var mı?
şuanda kaçtane 1.nesil güleryüz varD-056 Güleryüz Cobra double decker (2007) olan aracını Isuzu citiportla değiştirmiştir
2 tane aktif çalışıyor.şuanda kaçtane 1.nesil güleryüz var
Aktif olarak sadece D-057'yi biliyorum sadece.2 tane aktif çalışıyor.
A bölgesine geçen C-1647 ve C-1648 BMC Procity TR Plus olmuştur. Araçların tabelasında "Hayırlı Olsun" yazıyordu.
Aktif olarak sadece D-057'yi biliyorum sadece.
Diğeri çalışmıyor sanırım diyecektim. D-050 de seferlere geri dönmüş.
D-007 servis dışı.
Açıkçası ben 2025 model "OTOKAR KENT LF." almasını çok isterdim.C-120 2015 model olan BMC Procity olan aracını 2025 model 0 km Güleryüz Cobra GD272LF ile değiştirmiştir.
Otokar benim için tenekeden başka birşey değil cobra her türlü daha iyiAçıkçası ben 2025 model "OTOKAR KENT LF." almasını çok isterdim.![]()
"OTOKAR." bu kadar kötüyse madem neden türkiyede çok fazla tutuluyor? Ayrıca niye yurtdışına niye bu kadar fazla ihracat yapıyor? Ayrıca askerlerimize ve ülkemize askeri araç üretiyor.Otokar benim için tenekeden başka birşey değil cobra her türlü daha iyi
İett bakımı ile öho bakımı aynı değil ayrıca öho larin otokarı seçmesinin sebebi maliyet düşüklüğü.Ayriyetten bu iş kişiden kişiye değişir ben sevmem sen sevebilirsin lakin çoğu araç otokardan daha iyi.otokar nasıl teneke ya iett deki araçları 12. yılına giriyolar hala diğer araçlara göre taş gibiler yeni modelleri daha da iyi bana göre 2017 bmc procity tr 2015 temsa güleryüz falan hepsinden iyidir.
Duyum aldığım kadarıyla Bahçelievler ve Atakent'teki BMC'ler değişecekmiş Bahçelievler A Bölgesi Mercedes+BMCA-1824 1,5 yıl aradan sonra geri dönmüştür. Hem de yeni aracı 2025 model BMC Procity TR Plus ile. Acaba hangi bölgede çalışacak?
89/89S/97M/76O mu? BN1/98D/98S mi? 98T/89A/72T/93/93T/MR10/MR20 mi?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.