Tema düzenleyici

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D0836
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
A bölgesine geçen C-1647 ve C-1648 BMC Procity TR Plus olmuştur. Araçların tabelasında "Hayırlı Olsun" yazıyordu.

2 tane aktif çalışıyor.
Aktif olarak sadece D-057'yi biliyorum sadece.
Diğeri çalışmıyor sanırım diyecektim. D-050 de seferlere geri dönmüş.

D-007 servis dışı.

Konu sahibi
A bölgesine geçen C-1647 ve C-1648 BMC Procity TR Plus olmuştur. Araçların tabelasında "Hayırlı Olsun" yazıyordu.

Aktif olarak sadece D-057'yi biliyorum sadece.
Diğeri çalışmıyor sanırım diyecektim. D-050 de seferlere geri dönmüş.

D-007 servis dışı.

C-1648 A bölgesine geçeli ve çalışmaya başlayalı yaklaşık 1.5 hafta oldu ve gün boyu çalıştığı sadece 2 gün var. Geri kalan tüm günler araba bmc'nin yetkili servisine git gel git gel git gel yapıp duruyordu. Bölgede bir sürü 0KM bmc alımı oldu bu araçların hiçbirisi C-1648 gibi habire bmc yetkili servisine git gel git gel yapmamıştı. Aynı motor aynı şanzıman her aksamı aynı olan araba nasıl oluyor'da her gün bmc yetkili servisine git gel git gel yapıyor anlamadım. Ciddi bir sorunu var büyük ihtimalle. Yoksa 1.5 hafta boyunca araç yetkili servise git gel git gel yapmazdı

Otokar benim için tenekeden başka birşey değil cobra her türlü daha iyi
"OTOKAR." bu kadar kötüyse madem neden türkiyede çok fazla tutuluyor? Ayrıca niye yurtdışına niye bu kadar fazla ihracat yapıyor? Ayrıca askerlerimize ve ülkemize askeri araç üretiyor.🤝🤝🤝🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧿🧿🧿

Son düzenleme:
Konu sahibi
otokar nasıl teneke ya iett deki araçları 12. yılına giriyolar hala diğer araçlara göre taş gibiler yeni modelleri daha da iyi bana göre 2017 bmc procity tr 2015 temsa güleryüz falan hepsinden iyidir.

otokar nasıl teneke ya iett deki araçları 12. yılına giriyolar hala diğer araçlara göre taş gibiler yeni modelleri daha da iyi bana göre 2017 bmc procity tr 2015 temsa güleryüz falan hepsinden iyidir.
İett bakımı ile öho bakımı aynı değil ayrıca öho larin otokarı seçmesinin sebebi maliyet düşüklüğü.Ayriyetten bu iş kişiden kişiye değişir ben sevmem sen sevebilirsin lakin çoğu araç otokardan daha iyi.

A-1824 1,5 yıl aradan sonra geri dönmüştür. Hem de yeni aracı 2025 model BMC Procity TR Plus ile. Acaba hangi bölgede çalışacak?
89/89S/97M/76O mu? BN1/98D/98S mi? 98T/89A/72T/93/93T/MR10/MR20 mi?
Duyum aldığım kadarıyla Bahçelievler ve Atakent'teki BMC'ler değişecekmiş Bahçelievler A Bölgesi Mercedes+BMC

Geri