Aracı çektim fotoğraflar kısmına atıyorumDeğiştiği günden beri binemediğim A-363'teyim şu an Avcılar'a doğru gidiyoruz . Peronda inş çekimini yapacağım aracın çok mutlu oldum araç efsane bişey
Aracı çektim fotoğraflar kısmına atıyorumDeğiştiği günden beri binemediğim A-363'teyim şu an Avcılar'a doğru gidiyoruz . Peronda inş çekimini yapacağım aracın çok mutlu oldum araç efsane bişey
Bir de 35D, öyle bir hat ki Fatih'in neredeyse her yerinden geçiyor.
Kocamustafapaşa - Samatya - Cerrahpaşa - Yusufpaşa - Haseki - Fındıkzade - Çapa - Pazartekke - Topkapı - Ulubatlı - Edirnekapı - Derviş Ali - Hırka-i Şerif - Karagümrük - Atikali - Yavuz Selim - Çarşamba - Malta - Fatih - Ayakapı - Fener - Balat
Sefer süresi 2 asır olabilecek bir hatta benziyorEkli dosyayı görüntüle 101389
Mesela tüm yenibosnayı dolaşacak bir hat Kuyumcukent-Yenibosna Köyaltı-İhlas Evleri-Yenibosna Beşyol-Fatih Caddesi-Namık Kemal Sokak-Kuleli-Yenibosna Metro-Yazgülü Sokak-Belediye-Zafer Mahallesi-Taşyol-Kayalar Sokak-İtfaiye Okulu-Yenibosna Cemevi-Karaburun-Mevlana Cami-Dereyolu-Şehit Mahir Ayabak-Şelale Sokak-Ahmet Yesevi Caddesi-Yenibosna Metro-Şirinevler-Ataköy Gecit-Şirinevler-Şirinevler 1-Mahmutbey Caddesi-Bahcelievler Devlet Hastanesi-Ücevler-İtfaiye Okulu-Kayalar Sokak-Doğu Sanayi Sitesi-Değirmenbahçe Caddesi-Dr.Enver Ören Kültür Merkezi-Altınyıldız ilkokulu-Kuyumcukent Carşı-Kuyumcukent
öyle diyorsun ha bence 3-4 saat sürer bunda A37 aracları calışacakSefer süresi 2 asır olabilecek bir hatta benziyor
Çoğunlukla evet. 35D bölgesi 1-2 gün TM6'da çalışıyor. Ne alakasız. Eskiden 399B'de çalışırdı.Bunların hattı değişmiyor mu 12m ler gibi?
Muhtemelen tahmininiz doğru. 134UK hariç bütün 134 hatlara İETT belirli saatlerde Otokar veriyor. Onun dışında hep 8m134 bölgesini bilmiyorum. 134'lü hatlarda çalışıyorlar galiba.
Fotoğrafı var. Atıyorum.@59Yunus34 A-1632 yaptaş garajının içinde şuan garajın içinde 2 tane temsa var
at bakalım. yeni arac yoktu dimi garajdaFotoğrafı var. Atıyorum.
Aslında yaptaş alsa daha iyi dimi kapı kodunuAynı yerinde yatıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 101560
6 Aralık 2025 - Ayamama Deresi / Yaptaş A.Ş. Garajı
Evet A-1632 normalde arac almışmıydı yoksa 2012 temsasımı mevcuttuBoş durmasından iyidir.
eeeee 2025 BMC procity tr'si calışmıyor ne güne yarıcak acaba boş boşa almış bence,Temsa hacizlik ya şuan satamıyor bir şekilde dimi ayıplı neden oluyoO da 2025 Procity TR Plus almıştı.
Yine bi şekilde seferlere döner o araç bundan eminimSilivri grubundaki son kale emektar 892 yaşının dolmasına gereği ile seferlerden men edilmiş araç servis dışı![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.