Sevgili arkadaşlar C.506 filo numaralı 2014 model "TEMSA AVENUE LF." marka model otobüsün ana işletmecisi yani ana sahibi otobüsünü satılığa çıkartmıştır bilginize.

Önceki sayfada A-200 paylaşımında 89K’yı adamdan saymıyorlar demişsin haklı olarak.Bu 2017 Otokar’ın sahibi de 98H’yi adamdan saymıyor demek ki.
Aracımız 2017 model Otokar kent
* Çalıştıgı hatlar 97GE - 89K - 141M
* Km sisteminde calışır ödeme garantili
* Arac temiz bakımlıdır
89K/97GE/141M bölgesinde 2017 kent yok diye biliyorum A-1715 var o da 2016 model bu aracın hangi kod olduğunu bilen var mı acaba
Haklısın abi 89K ya zaafım olduğu için her yerde 89K yı konuşuyorum ne yapayım tek bir hat seviyorum onu da konuşayım birazÖnceki sayfa da A-200 paylaşımında 89K’yı adamdan saymıyorlar demişsin haklı olarak.Bu 2017 Otokar’ın sahibi de 98H’yi adamdan saymıyor demek ki.![]()
A-1715 değil bence ama sadece tahmin.Çünkü onun koltuk desenleri böyle değildi diye hatırlıyorum.Haklısın abi 89K ya zaafım olduğu için her yerde 89K yı konuşuyorum ne yapayım tek bir hat seviyorum onu da konuşayım birazama bu hangi araç cidden merak ettim
Açıklama yanlış yazılmış olabilir. Facebook'ta bölgesi belirtilmemiş. A-1723'e de Beyoğlu bölgesi yazmışlardı 89K başladıHaklısın abi 89K ya zaafım olduğu için her yerde 89K yı konuşuyorum ne yapayım tek bir hat seviyorum onu da konuşayım birazama bu hangi araç cidden merak ettim
Bölgesi burasiydi zaten güzel olduAçıklama yanlış yazılmış olabilir. Facebook'ta bölgesi belirtilmemiş. A-1723'e de Beyoğlu bölgesi yazmışlardı 89K başladı
İyide A-126 o hatlarda çalışmıyorA-1607 ESKİ CİTİPORT
C-1507 kodu yapıştırılacak
* Aracımız 2023 model sıfır ayarında
* 15 BK hattında
* Km sisteminde calışır
* Ödeme garantili
* İstanbulun getiri en yüksek hattında çalışır
* Dilerseniz kirayada alabiliriz
A-126 ESKİ KENT LF
* Aracımız 2017 model Otokar kent
* Çalıştıgı hatlar 97GE - 89K - 141M
* Km sisteminde calışır ödeme garantili
* Arac temiz bakımlıdır
Araç + Bölgeden herhangi bir kod satılık olabilirİyide A-126 o hatlarda çalışmıyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.