İETT otobüsleri alınca sonra Mercedes citaro hurdaya ayrılacaknice mutlu yaşlara citaro. İnşallah hiç bir zaman hurdaya ayrılmazlar. Bu vesileyle ilk alındıkları zamanki tanıtım videosunu da paylaşayım.
İETT otobüsleri alınca sonra Mercedes citaro hurdaya ayrılacaknice mutlu yaşlara citaro. İnşallah hiç bir zaman hurdaya ayrılmazlar. Bu vesileyle ilk alındıkları zamanki tanıtım videosunu da paylaşayım.
E dönüşüm çok pahalıymışBence hepsi ayrılmaz. Bir kısmı E1000 gibi elektrikli olur.
Kötü çıkmış olabilir ama bu araç bu senenin en özel aracı olan M2026.
25 Ocak 2026 - Kadıköy
129L'de çalışıyor. çektim diye hatırlıyorum da telefon yanımda değil@boalquno hıcam siz bilirsiniz Citaro fotoğrafı çekmek istiyorumda köprülü hatlardan hangilerinde vitaro çalışıyor özellikle Mecidiyeköy hatları
129L'de çalışıyor. çektim diye hatırlıyorum da telefon yanımda değil
122V'de Sarıgazi Otokarları var yanılmıyorsam
122H'da O4000 serisini görmüştüm 1-2 kez
Teşekkürler Sarıgazi Otokarlaırmı bir defa Sultangaziler ile karıştırmıştım 59A diye256 hattında da çalışıyor. Bir kere 122C'de de görmüştüm.
@boalquno hıcam siz bilirsiniz Citaro fotoğrafı çekmek istiyorumda köprülü hatlardan hangilerinde vitaro çalışıyor özellikle Mecidiyeköy hatları
15D, 135, 136 ve 137'yi mutlaka deneyin Citaro ile. Yarın bir gün bulamazsınız bu araçları. Şahinkaya'dan Yavuz Kaptan'a denk gelirseniz SIKI TUTUNUN!Hocam köprülü hatlarda bildiğim kadarıyla citaro çalışmıyor 122C ve 122D hatlarında sabit olarak Körüklü metrobüs çıkması conectolar çalışıyor.
Ancak eğer anadolu yakasına geçme şansınız olursa bu taraf tam bir citaro cennetidir 11 li, 13 lü , 15 lü hatların çoğu solo citaro çalışır 15F full körüklü citaro çalışır
136-137-138-138B-139S-139D gibi köy güzergahı olan hatların tamamında solo citaro çalışır müthiş rotaları vardır.
Planlı bir şey düşünürseniz seve seve misafir ederim sizi bu tarafta.
133F galiba Citaroların doğu yönünde en uzağa gittiği hat.@Karatas10 eğer Maltepe'ye gelme imkanınız varsa Maltepe'ye gelin 133F'de çoğunluk Citaro'lar çalışır. 133F ise Maltepe'de minibüs yolundan geçiyor orada çekebilirsiniz.
Tam bilmiyorum ama olabilir çünkü Kartal, Pendik, Tuzla taraflarında son yıllarda Citaro gördüğümü hatırlamıyorum.133F galiba Citaroların doğu yönünde en uzağa gittiği hat.
Kartal’a gidiyorlar. 133F Cevizli’de sonlanıyor. Bir kerede Kartal Sahil peron’da gördüm.Tam bilmiyorum ama olabilir çünkü Kartal, Pendik, Tuzla taraflarında son yıllarda Citaro gördüğümü hatırlamıyorum.
Bir kerede geç saatlerde E-3’te gördüm
İmkansıza yakın bir şey dediniz Hocam karşıya işim çok düşmüyor anca sahil kesimlerine benim Maltepe’ye gelmem Solo Karsanların 500T de tüm gün hararet yapmadan ring atması gibi bir şey@Karatas10 eğer Maltepe'ye gelme imkanınız varsa Maltepe'ye gelin 133F'de çoğunluk Citaro'lar çalışır. 133F ise Maltepe'de minibüs yolundan geçiyor orada çekebilirsiniz.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.