Tema düzenleyici

İETT'nin Mercedes Citaro Otobüsleri

142B -> M2550
1000036058.jpg

25 Ocak 2026

@boalquno hıcam siz bilirsiniz Citaro fotoğrafı çekmek istiyorumda köprülü hatlardan hangilerinde vitaro çalışıyor özellikle Mecidiyeköy hatları
129L'de çalışıyor. çektim diye hatırlıyorum da telefon yanımda değil
122V'de Sarıgazi Otokarları var yanılmıyorsam
122H'da O4000 serisini görmüştüm 1-2 kez

@boalquno hıcam siz bilirsiniz Citaro fotoğrafı çekmek istiyorumda köprülü hatlardan hangilerinde vitaro çalışıyor özellikle Mecidiyeköy hatları

Hocam köprülü hatlarda bildiğim kadarıyla citaro çalışmıyor 122C ve 122D hatlarında sabit olarak Körüklü metrobüs çıkması conectolar çalışıyor.

Ancak eğer anadolu yakasına geçme şansınız olursa bu taraf tam bir citaro cennetidir 11 li, 13 lü , 15 lü hatların çoğu solo citaro çalışır 15F full körüklü citaro çalışır

136-137-138-138B-139S-139D gibi köy güzergahı olan hatların tamamında solo citaro çalışır müthiş rotaları vardır.

Planlı bir şey düşünürseniz seve seve misafir ederim sizi bu tarafta.

Hocam köprülü hatlarda bildiğim kadarıyla citaro çalışmıyor 122C ve 122D hatlarında sabit olarak Körüklü metrobüs çıkması conectolar çalışıyor.

Ancak eğer anadolu yakasına geçme şansınız olursa bu taraf tam bir citaro cennetidir 11 li, 13 lü , 15 lü hatların çoğu solo citaro çalışır 15F full körüklü citaro çalışır

136-137-138-138B-139S-139D gibi köy güzergahı olan hatların tamamında solo citaro çalışır müthiş rotaları vardır.

Planlı bir şey düşünürseniz seve seve misafir ederim sizi bu tarafta.
15D, 135, 136 ve 137'yi mutlaka deneyin Citaro ile. Yarın bir gün bulamazsınız bu araçları. Şahinkaya'dan Yavuz Kaptan'a denk gelirseniz SIKI TUTUNUN! 😅

@Karatas10 eğer Maltepe'ye gelme imkanınız varsa Maltepe'ye gelin 133F'de çoğunluk Citaro'lar çalışır. 133F ise Maltepe'de minibüs yolundan geçiyor orada çekebilirsiniz.
İmkansıza yakın bir şey dediniz Hocam karşıya işim çok düşmüyor anca sahil kesimlerine benim Maltepe’ye gelmem Solo Karsanların 500T de tüm gün hararet yapmadan ring atması gibi bir şey

Geri