metrobüse bu saatten sonra ultra lf25 dışında bir tek crrc artvari bir araç gelir benceBen şöför abilerden MAN alımı duydum ama daha hiçbirşey belli değilmiş. Sanırım 18 metre MAN alınabilir ileriki yıllarda. Özellikle metrobüse alınabilir.
metrobüse bu saatten sonra ultra lf25 dışında bir tek crrc artvari bir araç gelir benceBen şöför abilerden MAN alımı duydum ama daha hiçbirşey belli değilmiş. Sanırım 18 metre MAN alınabilir ileriki yıllarda. Özellikle metrobüse alınabilir.
Gece seferleri komple Conecto,CapaCity'lerle çalışıyor belki kasa yükseltmesi yapılabilir. Zaten Conecto'lar bence dış hatların hakkı.Metrobüs bence artık yeterli ya. 300 Ek araç yapıldı. Eski Conecto, Capacityler falan da idare ediyorlar. Şehir içi daha kötü durumda. En yeni Körüklü Araç 2013 Model o da Karsanlar
Mali durumunu bilmiyorum ama EGO araçları iade etti sanırımmetrobüse bu saatten sonra ultra lf25 dışında bir tek crrc artvari bir araç gelir bence
İETT yi ikna edip Metrobüse Kent C 21 ve MAN alalım
kent xl faciasından sonra otokara kolay kolay geri yanaşılmazİETT yi ikna edip Metrobüse Kent C 21 ve MAN alalım
Geçen hafta yılbaşından önce devlet hastanesi içmeler arası D100’de bir tane duraktan kalkış yapan (durak boştu sanırım durak frenini test ediyorlardı) 2024 fuar elektrikli araç vs yazan isuzu marka değişik bir araç görmüştüm o’ymuş o zaman.ISUZU Citivolt 12 test otobüsü görülmüş
Fabrikası Çayırova'da ayrica iett de elektrikli araç alacaktı, onunla alakalı da olabilir.Geçen hafta yılbaşından önce devlet hastanesi içmeler arası D100’de bir tane duraktan kalkış yapan (durak boştu sanırım durak frenini test ediyorlardı) 2024 fuar elektrikli araç vs yazan isuzu marka değişik bir araç görmüştüm o’ymuş o zaman.
İett elektrikli araç yerine hibrite yatırım yapmalı. Elektrikliye henüz uygun değil bence istanbul. Hem filo elektrikliye dönmeye başlarsa bir daha körüklü alımı göremeyebiliriz elektrikli körüklüler henüz becerilemediFabrikası Çayırova'da ayrica iett de elektrikli araç alacaktı, onunla alakalı da olabilir.
Umarım elektrikli almaz. Daha elektrikli araç devri bile tam oturmadı. Otobüs hiç olmamalıFabrikası Çayırova'da ayrica iett de elektrikli araç alacaktı, onunla alakalı da olabilir.
Ufak adet alınacak.Umarım elektrikli almaz. Daha elektrikli araç devri bile tam oturmadı. Otobüs hiç olmamalı
Aslında mantıklı ama yeni körüklü alınırsa eğer destek amaçlı bunların da çalışması lazım. Otobüs yetmiyor İstanbul'a hala Citarolar çalışıyor bunlar da gittiği yere kadar 1 araç 1 araçtır en kötü 5-6 sefer atarİett filosundaki körüklü ve körüksüz bütün karsanlar bakımları onarımları revizyonları A dan z ye kadar yapılıp uygun oldukları coğrafyadaki ülkelere ve illere gönderilmesi mantıklı değil mi çünkü bu araçlar İstanbul’a hiç uygun değil ilk geldikleri yıllarda bile sıkıntılıydılar
Körüklü karsanlar farklı bir motor uydurulabilirse sağlam araçlar olacaktırİett filosundaki körüklü ve körüksüz bütün karsanlar bakımları onarımları revizyonları A dan z ye kadar yapılıp uygun oldukları coğrafyadaki ülkelere ve illere gönderilmesi mantıklı değil mi çünkü bu araçlar İstanbul’a hiç uygun değil ilk geldikleri yıllarda bile sıkıntılıydılar
Ya motoru geçtim arabanın içi enkaza dönmüş tutunma demirleri kırık koltuklar kırık kapılar sallanıyor üst klima kapakları açılmış zemin yarılmış camların kenarlarındaki plastikler çıkmış araç giderken her tarafından ses geliyorKörüklü karsanlar farklı bir motor uydurulabilirse sağlam araçlar olacaktır
Sololar Kağıthane harici bir yere verilirse ömürleri uzayacaktır
bana hiç öyle karsanlar denk gelmedi. körüklüsüne hiç binmedimYa motoru geçtim arabanın içi enkaza dönmüş tutunma demirleri kırık koltuklar kırık kapılar sallanıyor üst klima kapakları açılmış zemin yarılmış camların kenarlarındaki plastikler çıkmış araç giderken her tarafından ses geliyor
İkitelli Garajı’nın karsanları öylebana hiç öyle karsanlar denk gelmedi
Aslında mantıklı ama yeni körüklü alınırsa eğer destek amaçlı bunların da çalışması lazım. Otobüs yetmiyor İstanbul'a hala Citarolar çalışıyor bunlar da gittiği yere kadar 1 araç 1 araçtır en kötü 5-6 sefer atar
Yeni araçlar gelse bile Avrupa yakasına geleceğinden kısa vadede Citaro'lar gitmeyecek gibiAslında mantıklı ama yeni körüklü alınırsa eğer destek amaçlı bunların da çalışması lazım. Otobüs yetmiyor İstanbul'a hala Citarolar çalışıyor bunlar da gittiği yere kadar 1 araç 1 araçtır en kötü 5-6 sefer atar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.