Prestijli, bilinen, sevilen (2024’te battı ve şu an VDL-Schmitz-Cargobull ikilisi tarafından yönetiliyor)Buldum metrobüse 24 metrelik Van Hool alalım hem prestijli Avrupada bilinen sevilen güvenilen bir markaEkli dosyayı görüntüle 106204
Prestijli, bilinen, sevilen (2024’te battı ve şu an VDL-Schmitz-Cargobull ikilisi tarafından yönetiliyor)Buldum metrobüse 24 metrelik Van Hool alalım hem prestijli Avrupada bilinen sevilen güvenilen bir markaEkli dosyayı görüntüle 106204
Otokardan iyi olduğu değişmiyorPrestijli, bilinen, sevilen (2024’te battı ve şu an VDL-Schmitz-Cargobull ikilisi tarafından yönetiliyor)
Bu VDL phileas ın aynısı zaten.Buldum metrobüse 24 metrelik Van Hool alalım hem prestijli Avrupada bilinen sevilen güvenilen bir markaEkli dosyayı görüntüle 106204
Araçtan jet hızında soğudum.Bu VDL phileas ın aynısı zaten.
Hocam nerden çıktı ya e Kent XL ta kent lf körüklü nün birebir aynısı? 3 metre ekleyince BRTyr uygun mu oluyor.Araçtan jet hızında soğudum.
Uygun değil zaten, olsa zırt pırt hararet yapmazdıHocam nerden çıktı ya e Kent XL ta kent lf körüklü nün birebir aynısı? 3 metre ekleyince BRTyr uygun mu oluyor.
Metrobüstekiler tırt çıktı zaten. Durduk yere yanan, porya kesen araba bile oldu.Bakın burdan diyorum 4 ay içinde 2024 2025 yada 2026 model öhoden bir kent yanıcak bunu yazın çıkınca Otokarın ne kadar kötü olduğunu anlarsınız. Bir 2013 otokar görmüşsünüz diye bu kadar da övülmez Kent XL da sonuç.
kendi kendine hareket edip başka bit araca girdi bir deMetrobüstekiler tırt çıktı zaten. Durduk yere yanan, porya kesen araba bile oldu.
Cummins motor'da sıkıntı yokki.Cummins motorlu araçlar çok nadir fire vermiyor mu? Burada direkt motora bakılmalı bence.Bakın burdan diyorum 4 ay içinde 2024 2025 yada 2026 model öhoden bir kent yanıcak bunu yazın çıkınca Otokarın ne kadar kötü olduğunu anlarsınız. Bir 2013 otokar görmüşsünüz diye bu kadar da övülmez Kent XL da sonuç.
DAF motor var diye biliyorum otokarlarda Cumminste vardır tam bilgim yok bizim burda Cummins motor yokta.Cummins motor'da sıkıntı yokki.Cummins motorlu araçlar çok nadir fire vermiyor mu? Burada direkt motora bakılmalı bence.
Şöförün imdat frenini çekmediği söyleniyor. O mevzu biraz karmaşıkkendi kendine hareket edip başka bit araca girdi bir de
Çekmesede durması gerekmez mi yokuşta değilseŞöförün imdat frenini çekmediği söyleniyor. O mevzu biraz karmaşık
Hareket eder fakat hızlanması ilginç . Muhtemelen yolda eğim vardi.Çekmesede durması gerekmez mi yokuşta değilse
Akia çok düşük ihtimal ama olabilir.Bence yine Akia alırlar. İflas durumu gerçekleşirse de başka firmaya aynısını ürettirirler.
Hibe tahsis edilirse dener ama sanmıyorum, öho yoluyla devam ederİETT, Habaş ComfortCity'i dener mi?
Kent XL’ın İETT’ye açtığı türlü olaylardan sonra Otokar zor. Otokar’ın İETT’nin suyuna gitmesi lazım bir daha Otokar görmek içinmetrobüs ve şehir içine kısa sürede alım beklemiyorum, eğer alım yapılırsa (supriz olur) otokar olacaktır otokar dışındaki araçlar muhtemelen ihaleden cikamayacaklardir. Metrobuse elektrik,tramvay tarzı veya diğer uzun araçlar uygun DEĞILDIR.Metrobus köprü geçişli, rampali,yolcu yoğunluğu çok yüksek olduğundan dolayı körüklü araçlar ile devam edilecektir, metro işi hayal olduğu için karsan,capacity,connecto,otokar ile devam edilir
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.