Geçmiş olsun hocamArkadaşlar dün gece vakti telefon dondu sonra kapandı daha da açılmıyor![]()
Geçmiş olsun hocamArkadaşlar dün gece vakti telefon dondu sonra kapandı daha da açılmıyor![]()
bunun için konu açın hocam @Rick GrimesArkadaşlar bana 4K "60fps mümkünse" video kaydı alabilecek 8/12 gb ramli 128/256 gb depolamalı bir cihaz lazım acil
xiaomi 13 pro 5g öneriyorum.Arkadaşlar bana 4K "60fps mümkünse" video kaydı alabilecek 8/12 gb ramli 128/256 gb depolamalı bir cihaz lazım acil
sağolun hocamGeçmiş olsun hocam
Şu an kullandığım A31'in 128 GB'lık hafızası alarm vermek üzere, yaklaşık 10 GB'lık boş alanı kaldı. Bu nedenle çeyrek TB'lık (256 GB) bir model düşünmekteyim.Hocam ben şahsen tavsiye etmem Flip veya Fold'ların ikinci elini. Yenilenmişlerin (eğer ekranı bozulmadı ise) ekranları değiştirilmiyor genellikle.
Eğer A3X serisinden memnunsanız ve yine Samsung olsun derseniz A5X serisine geçebilirsiniz.
Yok daha iyi olsun derseniz SXXFE serisine de geçebilirsiniz.
Z Flip serisi daha çok tarz içinken
Z Fold ise prosumerlar için
720p ekran almanızı hiç tavsiye etmem hocam, kalite farkı gerçekten belli oluyor.Şu an kullandığım A31'in 128 GB'lık hafızası alarm vermek üzere, yaklaşık 10 GB'lık boş alanı kaldı. Bu nedenle çeyrek TB'lık (256 GB) bir model düşünmekteyim.
Ekranı 1080p Full HD (ya da 720p) olduktan sonra 20 bin lira'dan ucuz ama güncel markalara açığım. 1440p, 4K gibi daha yüksek çözünürlüklü modelleri performans, göz sağlığı vb. nedenlerden dolayı tercih etmeyeceğim. Hatta A31 Full HD ekranlı bir telefon olsa da YouTube videolarını 720p'de izlemeye alışığım.
Kamerada yüksek megapiksel kaygım olmasa da zoom'unun iyi olmasını isterim. Kullanım sıklığım da normal seviyede diyebilirim. Alacağım kanal da fark etmiyor.
- Aklınızda depolama dışında düşündüğünüz başka bir istek var mıdır?
- Kamerayı ve telefonu çok kullanıyor musunuz?
- İnternetten almaya uygun musunuz yoksa bayiden mi alıcaksınız?
Hocam 30-35k bandına 0 ve telefoto lensi olan kamera bulması bile zorken 20k bandına çok bir beklenti vermem şahsen.Kamerada yüksek megapiksel kaygım olmasa da zoom'unun iyi olmasını isterim. Kullanım sıklığım da normal seviyede diyebilirim. Alacağım kanal da fark etmiyor.
Tabi yeni telefon yerine yüksek kapasiteli bir hafıza kartı alırsam (şu an takılı olan 16GB'lık) A31'i birkaç yıl daha kullanmaya açığım. 14 yıldır kullandığım bilgisayarın (Toshiba Satellite L755) ve DSLR kameramın (Canon EOS 600D) yenisini almam öncelikli olduğundan yeni telefon konusunda pek acelem yok.
Aynı kapıya çıkmıyor mu?Kamerada megapiksel saadece bir reklam oyunudur. Kamerada çözünürlük gibi diğer özelliklere bakmanız gerek.
MP bence çok şey ifade etmiyor.Aynı kapıya çıkmıyor mu?
Ekran çözünürlüğü düşük olduktan sonra forumlarda, Instagram'da paylaşmak için 3 MP'i (2048x1536) gayet yeterli buluyorum ki fotoğraf öğrencisi olarak çekimlerimi 4,5 MP'lik çektiğim olmuştur. DSLR kameram 18 MP çekebilse de 3 yıldır 8 MP'lik çekmeyi tercih ediyorum.

MP zaten fotoğrafın çözünürlüğü değil mi?Aynı kapıya çıkmıyor mu?
Ekran çözünürlüğü düşük olduktan sonra forumlarda, Instagram'da paylaşmak için 3 MP'i (2048x1536) gayet yeterli buluyorum ki fotoğraf öğrencisi olarak çekimlerimi 4,5 MP'lik çektiğim olmuştur. DSLR kameram 18 MP çekebilse de 3 yıldır 8 MP'lik çekmeyi tercih ediyorum.
Belirtmeyi unutmuşum. İlk fotoğraftaki telefon kamera özellikleri 12 MP, f/1.8, 28mm (wide), PDAF, OISMP bence çok şey ifade etmiyor.Ekli dosyayı görüntüle 101415
Bunu 12 MP’ile çektim.Ekli dosyayı görüntüle 101416
Bunu da 12 MP bir kamerayla çektim. Fakat ikinci fotoğrafta daha iyi kılan bir takım teknik detaylar var. Gölgelerdeki fark gibi
Fotoğrafın detaylı bilgileri de böyleBen bu modda çektiğimden beri normal kamera moduna göre fotoğrafın netliği ve canlılığı kat kat arttı
Ekli dosyayı görüntüle 101441
hocam isonun 50'ye kadar düşmesi güzel
evet. çoğu kamera 100'ün altına inmiyorhocam isonun 50'ye kadar düşmesi güzel
hocam buna canon 600d "arkadaşımdan biliyorum" Fuji hs35exr gibi pek çok dslr kamera da dahilevet. çoğu kamera 100'ün altına inmiyor
Eğer 2. Kullanmaya razı iseniz sıfır s24fe fiyatına 2. El S24+ bulunabiliyor.şuan aklımda Samsung S24FE modeli var. Kullanan var mı acaba
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.