40 sadece geceleri çalışıyor. Keşke gündüz de çalışsa...İETT 40 Otobüs Hattı - Bebek Baltalimanı gibi güzel yerlerden geçiyor çok severim.
Bence güzergahı en eğlenceli hat 48G . 2-3 sefer denedim çok fazla viraj ve manzara var . Ayrıca virajlarda hızlı dönülebildiği için bazen rallideymiş gibi hissediyor insan .
Madem en sıkıcı ve çileliyi yazdınız bende ekleyeyim kendimce ;
36L => Aşırı kalabalık ve trafik
36V => Sözde 55 dakika sefer süresi olmasına rağmen 1 buçuk saat sonunda Edirnekapıda bile olamamak
500T => İnsan trafiği ve bitmeyen yol
O zaman 48K yi ekleyelim güzergahın çoğu otobandan oluşuyor gazlamalı bir hat özellikle bredayı bu hatta deneyin48G'ye ekleme olarak 48D diyorum. Orman içerisinden manzaralı, 48G'ye oranla biraz daha sakin
Kemerburgaz'a uğrarsam denerim.O zaman 48K yi ekleyelim güzergahın çoğu otobandan oluşuyor gazlamalı bir hat özellikle bredayı bu hatta deneyin
Köyümden geçen hat. Benim için torpilli bir hatBütün hat olmasa da Masko sonrası 36AY derim.
Size hem beton hem de doğal İstanbul'u,
hem şehirleşmiş yeri hem de köyleri,
hem düzgün yolları hem de patikaları gösteriyor,
Bunların hepsini de size oturma garantili körüklü araçlarda yapmanızı sağlıyor.
Daha ne olsun![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.