Daha detaylı kısa tanıtım videosu (trailer) geldi. Oyun 19 Mayıs 2026'da çıkacak.
Ek içerik olmadan sadece oyun için Steam fiyatı 33 Dolar.
Yaklaşık 12 dakikalık çok daha detaylı tanıtım için (İngilizce):
Forza Horizon sevdalısı olarak gerçekten beğendim.
Daha detaylı kısa tanıtım videosu (trailer) geldi. Oyun 19 Mayıs 2026'da çıkacak.
Ek içerik olmadan sadece oyun için Steam fiyatı 33 Dolar.
Ekli dosyayı görüntüle 103369
Yaklaşık 12 dakikalık çok daha detaylı tanıtım için (İngilizce):
Crack indir Xbox denuvo koymuyor 1aya cracklenirBas abi parayı bas 33 dolar ne sağ arka cebimizden çıkar (Konu FH olunca)
Boşver game paşa alır 1 ay berleş oynar sonra bırakırım zamanında FIFA 22 için de öyle yapmıştımCrack indir Xbox denuvo koymuyor 1aya cracklenir
7’sini acaba nerede yapar
Çizgisinden şaşmayan tek oyun serisi olabilir belki de özellikle kendi türünde.
1. Colorado (ABD)7’sini acaba nerede yapar
Benim düşüncem böyle seyir zevki güzel bir yer olarak İtalya veya Yunanistan (uç olacak ama belki Türkiye)
Di li zaman kullanıyorsunuz da belli değil belki birinin kafasına eserTüm Balkanlarda geçse 7 güzel olabilirdi
Aman bir daha gelip de normal oyun bile 70 dolar olursa biz bittik al dayı hemen al
Bence değmez fiyatı. İndirim kovalanır. Sadece harita değişiyor fakat Japonya'yı da merak ediyorum
Zaten klasik araba kovalayıcısın bir de konu Japonya olunca eşten dostan 100 dolar koparır alırsınBence değmez fiyatı. İndirim kovalanır. Sadece harita değişiyor fakat Japonya'yı da merak ediyorum
Ben de öyle düşünüyorum. Zaten bu serinin oyunları çabuk eskimiyor. Aylar, hatta yıllar da geçse güncelleme geliyor, oyuncular oynamaya devam ediyor. Şu anki alışveriş kurundan tahmini olarak yaklaşık 2250 TL oluyor en ucuz yani sadece oyunun olduğu paket.Bence değmez fiyatı. İndirim kovalanır. Sadece harita değişiyor fakat Japonya'yı da merak ediyorum
Sırf bu yüzden Forza Horizon 5'i almadım. Meksika sıkıcı geldi. 4 zaten güzel. UK'de geçiyordu sanırım miss gibi harita. Hâlâ sıkılınca giriyorum. 5'i atlayıp 6'yı alacağımBen de öyle düşünüyorum. Zaten bu serinin oyunları çabuk eskimiyor. Aylar, hatta yıllar da geçse güncelleme geliyor, oyuncular oynamaya devam ediyor. Şu anki alışveriş kurundan tahmini olarak yaklaşık 2250 TL oluyor en ucuz yani sadece oyunun olduğu paket.
FH4 Steam mağazasından komple kaldırıldı ama ben halen daha onu oynuyorum millet de para harcamamak için elinde olanı oynar benceBen de öyle düşünüyorum. Zaten bu serinin oyunları çabuk eskimiyor. Aylar, hatta yıllar da geçse güncelleme geliyor, oyuncular oynamaya devam ediyor. Şu anki alışveriş kurundan tahmini olarak yaklaşık 2250 TL oluyor en ucuz yani sadece oyunun olduğu paket.
4 benim de favorim 5’i Xbox Game Pass ile 1 ay oynadım ama sıkıcı geldi diğerinde özellikle taksici olduğumuz görevler çok güzeldiSırf bu yüzden Forza Horizon 5'i almadım. Meksika sıkıcı geldi. 4 zaten güzel. UK'de geçiyordu sanırım miss gibi harita. Hâlâ sıkılınca giriyorum. 5'i atlayıp 6'yı alacağım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.