Tema düzenleyici

Forza Horizon Serisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Daha detaylı kısa tanıtım videosu (trailer) geldi. Oyun 19 Mayıs 2026'da çıkacak.

Ek içerik olmadan sadece oyun için Steam fiyatı 33 Dolar.

1769107514261.png

Yaklaşık 12 dakikalık çok daha detaylı tanıtım için (İngilizce):

Daha detaylı kısa tanıtım videosu (trailer) geldi. Oyun 19 Mayıs 2026'da çıkacak.

Ek içerik olmadan sadece oyun için Steam fiyatı 33 Dolar.

Ekli dosyayı görüntüle 103369

Yaklaşık 12 dakikalık çok daha detaylı tanıtım için (İngilizce):

Forza Horizon sevdalısı olarak gerçekten beğendim.

Forza Horizon 4 benim için baş yapıt. 5'i çölden dolayı almadım bile.

Meksika çöllerinden sonra Japonya cidden mis gibi gelecek. Almayı kesinlikle düşünüyorum. Keyifli olacaktır

7’sini acaba nerede yapar

Benim düşüncem böyle seyir zevki güzel bir yer olarak İtalya veya Yunanistan (uç olacak ama belki Türkiye)
1. Colorado (ABD)
2. İtalya / Fransa
3. Avustralya
4. Birleşik Krallık
5. Meksika
6. Japonya

Yani hep farklı ülkeleri yapıyorlar. Bu yüzden İtalya pek olası değil. Almanya olabilir 7 çıkarsa bence. Alman markalarının da çok ve önemli olduğunu düşününce olası özellikle. Tekrar ABD’ye de dönebilirler bir ihtimal.

Bence değmez fiyatı. İndirim kovalanır. Sadece harita değişiyor fakat Japonya'yı da merak ediyorum
Ben de öyle düşünüyorum. Zaten bu serinin oyunları çabuk eskimiyor. Aylar, hatta yıllar da geçse güncelleme geliyor, oyuncular oynamaya devam ediyor. Şu anki alışveriş kurundan tahmini olarak yaklaşık 2250 TL oluyor en ucuz yani sadece oyunun olduğu paket.

Ben de öyle düşünüyorum. Zaten bu serinin oyunları çabuk eskimiyor. Aylar, hatta yıllar da geçse güncelleme geliyor, oyuncular oynamaya devam ediyor. Şu anki alışveriş kurundan tahmini olarak yaklaşık 2250 TL oluyor en ucuz yani sadece oyunun olduğu paket.
Sırf bu yüzden Forza Horizon 5'i almadım. Meksika sıkıcı geldi. 4 zaten güzel. UK'de geçiyordu sanırım miss gibi harita. Hâlâ sıkılınca giriyorum. 5'i atlayıp 6'yı alacağım

FH4 Steam mağazasından komple kaldırıldı ama ben halen daha onu oynuyorum millet de para harcamamak için elinde olanı oynar bence

Bahar indirimi falan fıstık ile %60 indirirler FH5’i

Sırf bu yüzden Forza Horizon 5'i almadım. Meksika sıkıcı geldi. 4 zaten güzel. UK'de geçiyordu sanırım miss gibi harita. Hâlâ sıkılınca giriyorum. 5'i atlayıp 6'yı alacağım
4 benim de favorim 5’i Xbox Game Pass ile 1 ay oynadım ama sıkıcı geldi diğerinde özellikle taksici olduğumuz görevler çok güzeldi

Geri