Sanırım 2008 öncesine kadar dayanıyorBu rezillikler belki de onlarca yıl önce de vardı ama ifşa edilmiyordu/edilemiyordu. En azından bana öyle geliyor. Ayrıca bunun kölelikten farkı yok, hatta daha kötü. Kölelik + işkence.
Sanırım 2008 öncesine kadar dayanıyorBu rezillikler belki de onlarca yıl önce de vardı ama ifşa edilmiyordu/edilemiyordu. En azından bana öyle geliyor. Ayrıca bunun kölelikten farkı yok, hatta daha kötü. Kölelik + işkence.
Çok gizemli bir ada.Epstein'in adası alem adasımı Suç Adası mı onu anlayamadım. @Mert3444 @Rick Grimes
Stephan Hawking’in de Epstein Adası’na düzenli olarak gittiği ortaya çıktı.
Ekli dosyayı görüntüle 106012
hayır. bence Jeff 'in aldığı video ve fotoğraflar israile destek için yapılmış bir plan hepsi yıllarca israili besledi . yahudiler amerikaya sızdı karşı çıkarsa dedilerki bak fotoğrafını yayarız. Alem yaptın ifşan çıkar diye.Çok gizemli bir ada.
Benim anlamadığım madem böyle bir pisliğe bulaştınız neden kamerayla çekilmesine izin verdiniz. Elleriyle kendilerine şantaj malzemesi oluşturmuşlar. Hep bir fotoğraf hep bir video çıkıyor. Bunu düşünemeyecek kadar ileri zekalılar mıydı.
Görüntün çekilmişse o fotoğraf eninde sonunda bir yerde patlak verir yani
Alem adası diye pazarlanıyordu yanlış hatırlamıyorsamEpstein'in adası alem adasımı Suç Adası mı onu anlayamadım. @Mert3444 @Rick Grimes
Stephan Hawking’in de Epstein Adası’na düzenli olarak gittiği ortaya çıktı.
Ekli dosyayı görüntüle 106012
hangi ülkenin muhalefet partisiBu dosya, muhalefet partisinden bazı vekillere kadar uzanmış.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.