Tema düzenleyici

Epstein Olayı Nedir ?

Tcuab2023

Yüzbaşı
Konu sahibi

EPSTEIN OLAYI NEDİR?

En küçüğü 14 olmak üzere 18 yaş altındaki onlarca kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmak ve fuhuş ağı oluşturmak suçlamasıyla yargılanan Epstein, tutuklu olduğu New York Manhattan Metropolitan Merkez Hapishanesi'ndeki hücresinde 10 Ağustos 2019'da ölü bulunmuştu.

Açıklanan Epstein dava dosyalarında, Prens Andrew, ABD Başkanı Donald Trump, eski ABD Başkanı Bill Clinton, eski İsrail Başbakanı Ehud Barak, eski ABD Başkan Yardımcısı Al Gore, aktör Kevin Spacey, şarkıcı Michael Jackson, illüzyonist David Copperfield, avukat Alan Dershowitz ve eski New Mexico Valisi Bill Richardson gibi ünlü isimler yer almıştı.

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI) da ABD Adalet Bakanlığı ile yaptığı inceleme sonucunda ünlü isimlerden oluşan "müşteri listesi"nin tutulduğuna dair herhangi bir kanıta ulaşılamadığını, aralarında hükümet yetkilileri, ünlüler ve iş insanlarının da bulunduğu kişilerin suçuna ortak olduğu gerekçesiyle örtbas amacıyla öldürüldüğü öne sürülen Epstein'ın ise aslında hücresinde intihar ettiği sonucuna varıldığını açıklamıştı.

AA

Konu sahibi
ABD'de geçen yıl çıkarılan yasa, Epstein soruşturması ile ilgili tüm belgelerin 19 Aralık 2025'e kadar yayımlanmasını zorunlu kılmıştı.
Cuma günü üç milyon sayfa, 180.000 fotoğraf ve 2.000 video, altı hafta gecikmeli olarak kamuya açılmış oldu.

Belgeler arasında Jeffrey Epstein'in hapishanede geçirdiği süre, burada aldığı psikolojik bir rapor ve hapisteyken ölümü ile ilgili ayrıntıları içeriyor.
Ayrıca Epstein'in reşit olmayan kızları pazarlamasına yardım etmekten suçlu bulunan suç ortağı ve eski kız arkadaşı Ghislaine Maxwell hakkındaki soruşturma kayıtları da yer alıyor.
Belgeler Epstein ile yüksek profilli kişiler arasındaki e-postaları da içeriyor.

Konu sahibi
Trump'un kamera kayıtları olduğu söyleniyor.
Ben bu olayların ancak büyük bir savaşla unutulacağını düşünüyorum.
95713.jpg

Konu sahibi
Kasım 2012 tarihli e-postalarda Epstein'in Musk'a adaya helikopterle kaç kişinin taşınması gerektiğini sorduğu ve Musk'ın da sadece kendisinin ve o zamanki eşi Talulah Riley'nin taşınabileceğini söylediği görülüyor.
Musk, Epstein'e 2012 Noel'inde gönderdiği bir e-postada da "Yakın zamanda planlanan bir parti var mı?" diye soruyor ve "gevşemeye" ihtiyacı olduğunu söylüyor.
Musk "Bu yıl deliler gibi çalıştım ve bu yüzden çocuklarım Noel'den sonra eve döndüklerinde, St Barts'ta ya da başka bir yerde parti ortamına girip gevşemek istiyorum" diye yazıyor, istediği şeyin "huzurlu bir ada deneyimi" olmadığını ekliyor.
2013'ün sonlarına ait bir başka e-posta grubunda Musk ve Epstein finansçının adasına yapılacak bir ziyaretten söz ediyor ve lojistik ve tarihler üzerinde çalışıyorlar.

Trump'tan yüzlerce kez bahsediliyor​

Yeni yayımlanan dosyalarda ABD Başkanı Donald Trump'ın adı da yüzlerce kez geçiyor.
Trump'ın Epstein ile bir arkadaşlığı vardı ancak yıllar önce bozulduğunu söylüyor ve cinsel suçları hakkında herhangi bir bilgisi olduğunu reddediyor.
Yeni belgeler arasında FBI'ın geçen yıl ulusal Tehdit Operasyon Merkezi ihbar hattını arayanlar tarafından Trump aleyhinde ortaya atılan iddiaların derlendiği bir liste de yer alıyor.
Bunların birçoğunun FBI'a ulaşan doğrulanmamış ihbarlara dayandığı ve destekleyici kanıtlar olmaksızın ortaya atıldığı görülüyor.
Listede Trump, Epstein ve diğer yüksek profilli kişiler hakkında ortaya atılan çok sayıda cinsel istismar iddiası yer alıyor.

95840.jpg
95838.jpg

Kasım 2012 tarihli e-postalarda Epstein'in Musk'a adaya helikopterle kaç kişinin taşınması gerektiğini sorduğu ve Musk'ın da sadece kendisinin ve o zamanki eşi Talulah Riley'nin taşınabileceğini söylediği görülüyor.
Musk, Epstein'e 2012 Noel'inde gönderdiği bir e-postada da "Yakın zamanda planlanan bir parti var mı?" diye soruyor ve "gevşemeye" ihtiyacı olduğunu söylüyor.
Musk "Bu yıl deliler gibi çalıştım ve bu yüzden çocuklarım Noel'den sonra eve döndüklerinde, St Barts'ta ya da başka bir yerde parti ortamına girip gevşemek istiyorum" diye yazıyor, istediği şeyin "huzurlu bir ada deneyimi" olmadığını ekliyor.
2013'ün sonlarına ait bir başka e-posta grubunda Musk ve Epstein finansçının adasına yapılacak bir ziyaretten söz ediyor ve lojistik ve tarihler üzerinde çalışıyorlar.

Trump'tan yüzlerce kez bahsediliyor​

Yeni yayımlanan dosyalarda ABD Başkanı Donald Trump'ın adı da yüzlerce kez geçiyor.
Trump'ın Epstein ile bir arkadaşlığı vardı ancak yıllar önce bozulduğunu söylüyor ve cinsel suçları hakkında herhangi bir bilgisi olduğunu reddediyor.
Yeni belgeler arasında FBI'ın geçen yıl ulusal Tehdit Operasyon Merkezi ihbar hattını arayanlar tarafından Trump aleyhinde ortaya atılan iddiaların derlendiği bir liste de yer alıyor.
Bunların birçoğunun FBI'a ulaşan doğrulanmamış ihbarlara dayandığı ve destekleyici kanıtlar olmaksızın ortaya atıldığı görülüyor.
Listede Trump, Epstein ve diğer yüksek profilli kişiler hakkında ortaya atılan çok sayıda cinsel istismar iddiası yer alıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 105889Ekli dosyayı görüntüle 105890
Şuanda sosyal medya da yorumlarda gördüğüm tek şey "depremlerde kaybolan çocuklar ile bir bağlantısı varmı"

"Burak Oğraş Cinayeti ile bir bağlantısı varmı"

Şuanda sosyal medya da yorumlarda gördüğüm tek şey "depremlerde kaybolan çocuklar ile bir bağlantısı varmı"

"Burak Oğraş Cinayeti ile bir bağlantısı varmı"
Geçtiğimiz yıllarda internet ortamında bir kaç kez denk gelmiştim. Büyükşehir Belediye Başkanlarından birinin Kayıp çocuklar ile bağlantısı olduğu iddiasına. İnşallah doğru değildir temennisinde bulunuyorum.

Geri