sonunda mantikli bir sey yazilmis burayaBelki belediye işler iyice sarpa sarsın diye bu şekil bir iş yaptı...mahkeme yolunun açılmasını istiyordur belki..danışıklı dövüş bile olabilir...mahkemeden sonuç alamayacağını kooperatif bilir zaten...tek yapacağı ihale iptali..bu kadar basit ve mantıklı iş yapilmayip mahkeme ye gidilmesi normal bir durum değil..
O ihalenin muhatabı belediye değil ki? Kooperatif zaten o parselin ortağıymış, TOKİ ve Hazine'nin paylarını da alıp parselin tek sahibi olmuş.Belki belediye işler iyice sarpa sarsın diye bu şekil bir iş yaptı...mahkeme yolunun açılmasını istiyordur belki..danışıklı dövüş bile olabilir...mahkemeden sonuç alamayacağını kooperatif bilir zaten...tek yapacağı ihale iptali..bu kadar basit ve mantıklı iş yapilmayip mahkeme ye gidilmesi normal bir durum değil..
Yaşamkent eskişehir yolu kavşağı açılmış sanırım.
www.instagram.com
Bir hesap oluştur veya Instagram'da giriş yap. Nelerle ilgilendiğini seni anlayan kişilerle paylaş.www.instagram.com
bura dodurga mi
eveet ruhsat almis 1 nisanda baslayacaklarmisGokdemir ladin ruhsat almış mi. Ne zaman başlayacak acaba bilgisi olan var mi
Şufa tarafında mahkeme bir bedel belirleyip onun yatırılması halinde mahkeme başlıyacakmış. O bedel yatırıldıktan sonra neyin mahkemesi olacak? Verin tapuyu gitsin. Kaş yapayım derken göz çıkarmışlar.Merhaba arkadaşlar. Forumu bir süredir takip ediyordum yeni katıldım. RKK Bey'in nokta atışı yorumları foruma çok katkı sağladı. Ayrıca teşekkür ediyorum.
Arkadaşlar 11. Yargı Paketi malumlarınız. Söz konusu yargı paketiyle Şufa ve İzale-i Şuyu davalarında önemli değişiklikler oldu. Rayiç bedel belirlenip ilk olarak hissedarlara teklif edileceği için değerli bölgelerdeki arsalarda hissesi olan küçük yatırımcıların aleyhine olacağı yönünde internette bazı avukatların yorumlarını görüyorum. Sizlerin değerli yorumlarını da merak etmekteyim. Saygılarımla...
Teşekkür ederim.Merhaba arkadaşlar. Forumu bir süredir takip ediyordum yeni katıldım. RKK Bey'in nokta atışı yorumları foruma çok katkı sağladı. Ayrıca teşekkür ediyorum.
Arkadaşlar 11. Yargı Paketi malumlarınız. Söz konusu yargı paketiyle Şufa ve İzale-i Şuyu davalarında önemli değişiklikler oldu. Rayiç bedel belirlenip ilk olarak hissedarlara teklif edileceği için değerli bölgelerdeki arsalarda hissesi olan küçük yatırımcıların aleyhine olacağı yönünde internette bazı avukatların yorumlarını görüyorum. Sizlerin değerli yorumlarını da merak etmekteyim. Saygılarımla...
Bedel için bir şey diyemem ama hissedarların tamamı kabul ederse ihale kendi aralarında oluyordu eskiden. Şimdi ilk etapta kendi aralarında olacak, eğer teklif çıkmazsa halka açık yapılacak.Eski uygulamada muhammen bedel belirleniyordu. Hissedarlardan bir tanesi bile ihale açık yapılsın dediğinde 3. kişiler de girebiliyordu. İhale muhammen bedelin yarısından başlıyordu. Arsa değerli bir yerdeyse muhammen bedelin yarısından başlasa dahi yüksek fiyatlara satılabiliyordu.
İsmini vermek istemediğim tanınmış bir inşaat firması 300 m2 hisse alarak parsele girmiş. 11. Yargı paketi yürürlüğe girdikten bir ay sonra almasında art niyet var diye düşünüyorum. Şufa davası yöneltecek maddi imkanım yok. Belki diğer hissedarlardan dava açan olabilir. Bu sefer de trampa ile girebilir. Bugüne kadar girmeyip bu yargı paketinden sonra girmesinde art niyet seziyorum açıkçası. İzale-i Şuyu açarsa Bilirkişinin nasıl bir rayiç bedel belirleyeceği muamma. Arazi değerliyse firmaların lehine oldu bu kanun.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.