Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. M

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

Kimseyle tartistigim yok bu mendebur bana karşı bir daha haddini aşarsa o kulelerin nerelere girecegini görür. Karşında çocuk mu var saniyor.
  2. M

Sen muhattabim değilsin. Çakal cukalla işim olmaz benim yazdıklarım dodurgada hissesi olanlara.sen burada fazlaliksin. Artiksin, sen buradaki mikropsun. Bunu kendine nasıl yakıştırıyorsun onu da anlamış değilim. Seni ilgilendiren bir durum yok.
  3. M

Mrb. Dodurga köyünden biriyle görüştüm. Dodurga girişini ve deve yatağını düzenliyorlar. Yapılaşmaya hazırlıyorlar. 35 lik Bulvar oradan başlıyor ama köy içinde yapılaşma olmayacak. Öbür taraftan da beytepede çalışma varmis dodurga'ya yol çıkarıyorlar onun için harfiyat çalışması varmış...
  4. M

Arkadaşlar merhaba. 1-Türkiye'de maddi olarak en kıymetli arsa yatırımı İstanbul, Ankara, İzmir ( sıralaması bölge bölge değişebilir.) 2-Dodurga da Ankara'da. Ankara'nın en kıymetli arsa yatırımı Beytepe, İncek, Alacaatlı. Dodurga nerede? Beytepe-incek-alacaatlı'nın tam ortasında. 3- şu an...
  5. M

Arkadaşlar ben de cevap yazdım çok kez ilgili zaten lakin anladım ki boşuna nefes tüketiyoruz değmiyor onun da laf dalaşına girmeye dolayısıyla faydalı bilgiler varsa buradan paylaşalım bilgi edinelim Dodurga güzel bir yer bugün olmazsa yarın yapılaşma girecek ve gömbe gün değerlenecektir versin...
  6. M

Dediğim gibi ben il disindayim Ankara'nın piyasasına hakim değilim. Şu an şanliurfa, Diyarbakır, Mardin, Batman gibi Doğu illerinde elit bölgede lüks 4+1 ler inşaatta 10 -12 milyondan başlıyor. Buna karşın Ankara'nın elit bölgesinde 4+1 dairelerin min 15 milyon ve üstü olması kaçınılmazdır...
  7. M

Arkadaşlar kiminle konuşuyorum diyor Ankara'da yaprak kimildamiyor. Ben başka ildeyim ve burada müteahhitler pars lin alanını kapatinca millet sıraya giriyor konut almak için. Hepsi de ultra lüks. Pek anlayamıyorum bu işi. Ama elbet Ankara da da piyasalar canlanacaktir. Eğer ki konut ihtiyaci...
  8. M

Ben dodurgayi 4 sene önce 1000 liraya aldım. 2 emsal yerime geçen ay 2000 metresine 80 milyon TL aldığım kişi teklif etti. ( Parselimde 2 hissedar var) Benim için makul bir kardır. Ama 2026 hazirani gormeden satmayacagim. Parselin temiz olması avantaj. 5-10 metresi olup pislik çıkaran mahluklar...
  9. M

Ahmet bey emlakçı misin. Dodurgada yeriniz olmadığı belli. Buradaki rolunuz nedir. Birilerini mi temsil ediyorsunuz. Her iyi yorumun önüne anlamsız bir şekilde çıkıp alaycı alaycı ve bence insanlara saygısızca yorumlar yapıyorsunuz. Sizin yatırım uzmanı olmadığınız açık. Dodurga ile ilgili bir...
  10. M

Gokdemirler yakında başlayacak. Türkkonut yakını kooperatif başlayacak. 50 lik Bulvar Manhattan caddesi olacak. Bu benim kişisel görüşüm. Ben orada yasamayacagim. Allah nasip ederse daire anahtarını alırsam satacağım.
  11. M

Bir firmanın iki projesini biliyorum. Biri çevre yolune yakın ve sadece üst düzey brokratlara satmışlar. RTÜK ve büyükelçiler. Diğerini de 35 lik Bulvar 2 emsal tanıtımı var. Kısa zaman da ruhsatın alınacağı belirtildi.
  12. M

Dodurganin tam ortasında 35 lik bulvarda
  13. M

Arkadaşlar sesli olarak yazdırdığım için cümle düşüklüğü ya da cümle hatası olabilir kusura bakmayın
  14. M

Merhaba arkadaşlar lansman'ın tanıtımında adam zaten parça numarasını vermiş dodurga'nın tam orta kısmında yer alıyor bunun gibi projeler bayağı var çok az sabır inanın yakın zamanda inşaatların başladığını da göreceğiz çok güzel bir Dodurga izleyeceğiz İnşallah 2026 Dodurga yatırımcısına çok...
  15. M

😀 2 emsal yerim var ve samimi söylüyorum 1000 dolara vermem.
  16. M

Zamanında dodurga'dan arsa almamış ve aldığını satmış olanlarin biraz içi geçiyordur. Ama ne yapalim kısmet işte sende sabır etseydin kazanirdin demekten başka birşey gelmiyor elimizden. Geçmiş olsun. 🤣🤣
  17. M

Dodurganin fizyolojik yapısını bilen bilir bilmeyen için soyliyom. 3-5 tane yabani bodur ağacı dışında bomboş arazi. Ama Mansur Yavaş bı video paylaştı bilmeyen de zanneder Türkiye'nin en büyük ormanı yok ediliyor. Kasıtlı ve bilinçli bir sekilde Dodurga geciktirilmeye calisiliyor. Bunun başka...
  18. M

Arkadaşlar bu foruma yeni gelen biri yazdiklarinizi okusa sanır ki Dodurga cankirinin bir ilçesi ve orada daire fiyatları 3-4 milyon. Bi kendinize gelin. Ankara'nın göz bebeği ve geleceğin yaşam merkezi olacak bir yer burası. Acil ihtiyacı olan var sa da elbette satabilir. Fiyatlara gelince 2-3...
  19. M

Senin niyetin belli bence. Ben bekleyebilirim. Ama sanırım senin o bölgede yerin yok. Olsaydı beklerdik yazardin. Sen buralardan bi düşsen artık. Sana pek ekmek çıkmaz. Sen Karagedik formuna falan takıl ham birilerini bulursun. Burdakiler biraz tşklı çıkıyor.
  20. M

2026 başlarında açıkçası birçok inşaatın başlamasını bekliyorum zira ruhsat başvurusunda bulunan 7-8 firma olduğunu biliyorum hayırlısı olsun
Geri