A-1727 yi niyeyse temsa diye hatırlıyorum şuan Otokarına bindim değiştirmiş olabilir mi yazıldı mı
Hayır A-1727 2017 Model Güleryüz Cobra GD272LF idi ve aracı çok önceden değiştiA-1727 yi niyeyse temsa diye hatırlıyorum şuan Otokarına bindim değiştirmiş olabilir mi yazıldı mı
O A-402 işte ben A-402 nin yeni aracını halkalı Park durağında görmüştüm plaka takıyorlardı34 HO 1401 plakalı tüm kodları silinmiş eski kasa güleryüz Halkalı Park durağında duruyordu. (BN1'lerin eskiden ve hâlâ ara sıra kalktıkları durak olan yer)
ben bu araca balat peronda rastlıyordum, 11 milyon fazla ama hat ne kadar ki yeni sultan lf 2024 fiyat listesine göre (2025 bulamadım) 6 milyonEkli dosyayı görüntüle 71846alın size fotoğraf nerede satılıyor mal sahibi kim alacaksa alsın zaten bu araç arnavutköy de satılıyor merak edenler zaten bu fotoğrafta
Hatlar pahalı olur çünkü her hattın kendisine göre bir getirisi olur ona göre fiyat yazılırben bu araca balat peronda rastlıyordum, 11 milyon fazla ama hat ne kadar ki yeni sultan lf 2024 fiyat listesine göre (2025 bulamadım) 6 milyon
11 milyon çok komik bir rakam olmuş , bu araç + plakası en fazla 6 milyon ederben bu araca balat peronda rastlıyordum, 11 milyon fazla ama hat ne kadar ki yeni sultan lf 2024 fiyat listesine göre (2025 bulamadım) 6 milyon
Evet bende 146 da gördüğümde çok sevinmiştim ama hemen 15BK hattına geçti keşke gecmeseydiA-1709 3 gün çalıştı Citiport aracı ile 146 hattında. 28 Aralık'ta 15BK'ye geçti.
A1111’in fiyatı normal çok güzel iş yapıyor 35D hattı.
Tüm araçlara ; Sabit ödeme + performans ödemesi + yakıt + bakım + adblue + ölü km + köprü otoyol + sıfır araç + hizmet bedeli + kazasızlık + vergi şeklinde ödeme yapılıyor. Çok yolcu taşıyan hatlara performans ödemesinde bir güzellik yapılır belki ama çok çok büyük farklar olacağını zannetmiyorum35D'nin 1 seferi bile boş geçmez ayrıca tam bir turist hattıdır o yüzden getirisi çoktur parayı hak ediyor
500T de 2025 Model Otokar Kent LF hatla beraber 46 Milyona satılık o nasıl normalse o da normal şimdi 500T ile 35D bir mi diyeceksiniz evet bir değil 500T daha pahalı ama 35D de sadece küçük araçlar çalışıyor o yüzden bu fiyatlar normal ayrıca bu fiyatlar belirlenirken aracın temizliği de bir etken oluyor birde araç satiliktan kaldırılmış zatenTüm araçlara ; Sabit ödeme + performans ödemesi + yakıt + bakım + adblue + ölü km + köprü otoyol + sıfır araç + hizmet bedeli + kazasızlık + vergi şeklinde ödeme yapılıyor. Çok yolcu taşıyan hatlara performans ödemesinde bir güzellik yapılır belki ama çok çok büyük farklar olacağını zannetmiyorum
Hocam o 46 milyon değil 40 milyona satılsın ben eşşeğim diye taksim meydanında bağıracağım500T de 2025 Model Otokar Kent LF hatla beraber 46 Milyona satılık o nasıl normalse o da normal şimdi 500T ile 35D bir mi diyeceksiniz evet bir değil 500T daha pahalı ama 35D de sadece küçük araçlar çalışıyor o yüzden bu fiyatlar normal ayrıca bu fiyatlar belirlenirken aracın temizliği de bir etken oluyor birde araç satiliktan kaldırılmış zaten
Normalde o aracın fiyatı aşağı yukarı 2,2-5 milyondur evet biraz yüksek ama satılırsa satılır o fiyata bakalım büyük ihtimalle fiyatı düşürecektir zatenO paraya küçük araç almak yerine temizinden iki tane 12 metrelik araç alırım daha iyi yani.
1 milyon lira bile bu kadar eski olan küçük araçlar için fazlayken 11 milyon çok uçuk bir fiyat.
11 milyona da 2016 üstü temiz 2 araç almak zorO paraya küçük araç almak yerine temizinden iki tane 12 metrelik araç alırım daha iyi yani.
1 milyon lira bile bu kadar eski olan küçük araçlar için fazlayken 11 milyon çok uçuk bir fiyat.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.