Yolcu toplar belki bu şekilde depar servis yapılabilir.428 in depar servis olarak kullanabilir mi cadde de yolcu toplar mı?
Yolcu toplar belki bu şekilde depar servis yapılabilir.428 in depar servis olarak kullanabilir mi cadde de yolcu toplar mı?
Aslında 830 bu şekilde uzatılsa güzel olur.Ekli dosyayı görüntüle 105740
Egekent 2'ye dolaşmadan bu güzergahta gidecek bir hat açılsa güzel olur hangi hat açılabilir bilemedim ama son durağın yakınında oturanlar için dolaşmadan hızlıca izbana ve Çanakkale asfaltına giden bir hat açılsa güzel olur, 608 çok dolaşıyor bu yüzden onu saymıyorum.
Egekent-2den 06.15 07.00 07.40 08.20 09.29 araçları Egekent-2 içine uğramaz.Yolcu toplar belki bu şekilde depar servis yapılabilir.
428 genelde hem egekent2 içinden yolcu topluyor hem çiğli anadolu cd. yolcusunu topluyor.428 in depar servis olarak kullanabilir mi cadde de yolcu toplar mı?
Bu şekilde olmamalı tam yoğun saatlerde diğer duraklardan yolcular binemeyeceği için diğer seferlerde aşırı yığılma olur. 428 ellenmemeli önerdiğim güzergahta 827'nin depar yapması veya güzergahının tamamen Egekent 2 Son Durak'a uzatılması daha iyi olur. Tabi 428'e ek seferler eklenerek o güzergahta deparlar yapılırsa o zaman olabilir.saatleri böyle olsa nasıl olur hocam ?
827 genellikle dolu bir hat değil ikinci bir Egekent-2 - Bostanlı İskele hattı olarak çalışabilir aslında zaten çizdiğiniz güzergah eklenirse maksimum 6-7 dakika civarı uzar parkuru.Bu şekilde olmamalı tam yoğun saatlerde diğer duraklardan yolcular binemeyeceği için diğer seferlerde aşırı yığılma olur. 428 ellenmemeli önerdiğim güzergahta 827'nin depar yapması veya güzergahının tamamen Egekent 2 Son Durak'a uzatılması daha iyi olur. Tabi 428'e ek seferler eklenerek o güzergahta deparlar yapılırsa o zaman olabilir.
Katılmıyorum. Ulukent-Harmandalı yolcusunu pik saatlerde silme süpürüyor. Egekent2 ye giderse bu sefer trafiklerde sıkıntı çeker. Bana göre 602-428-128 varken uzatmazlar.827 genellikle dolu bir hat değil ikinci bir Egekent-2 - Bostanlı İskele hattı olarak çalışabilir aslında zaten çizdiğiniz güzergah eklenirse maksimum 6-7 dakika civarı uzar parkuru.
6 7 dakika bile uzamaz en fazla 4 dakika uzar yolcu yoğunluğu çok fazla olduğu saatler belki 5 6 dakika uzar. 827'nin hat adı Ulukent - Bostanlı İskele olarak değişebilir.827 genellikle dolu bir hat değil ikinci bir Egekent-2 - Bostanlı İskele hattı olarak çalışabilir aslında zaten çizdiğiniz güzergah eklenirse maksimum 6-7 dakika civarı uzar parkuru.
Bugün 16.30 civarında Mavişehirden bindim Harmandalı içinde inen yaklaşık 9-10 kişi oldu. Harmandalıya gidecek birçok insan 820 ye biniyor çünkü Harmandalının içine giren tek Bostanlı hattı o 827 içeri girmediği için aşırı yolcu almıyor. Ulukoop yolcusu oluyor birde Ulukoop-Ulukent İzban arası binen oluyor.Katılmıyorum. Ulukent-Harmandalı yolcusunu pik saatlerde silme süpürüyor. Egekent2 ye giderse bu sefer trafiklerde sıkıntı çeker. Bana göre 602-428-128 varken uzatmazlar.![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.