ulusdaki melike hatun camii çok soğuk oluyor kışın, e devlete yazsam mı geçen yıl soğuktu bu yıl gitmedim ama insan gitmeye korkuyor.
Ben şahsen hobi olarak giriyorum.Belediyelerin” kabul etmeyeceği”(!) hat önerilerini oluşturuyoruz.bu forumda ulaşıma meraklı olan forumdaşlar kişisel hobi olarak merak mı yoksa bu şehirlerin ulaşımında görevliler şöför veya belediyede, çok merak ediyorum, bayağı da ulaşıma meraklı arkadaş var da![]()
anladım hocam muhtemelen ekseriyet de sizin gibiBen şahsen hobi olarak giriyorum.Belediyelerin” kabul etmeyeceği”(!) hat önerilerini oluşturuyoruz.
Hobiden ötesibu forumda ulaşıma meraklı olan forumdaşlar kişisel hobi olarak mı meraklılar yoksa bu şehirlerin ulaşımında şöför olarak ya da belediyede vs görevliler mi, çok merak ediyorum, bayağı da ulaşıma meraklı arkadaş var da![]()
Aynen. Çoğunluğumuz hattı neredeyse hepimiz hobi ve hobiden de ötesi. Aramızda yetkili var mı bilmiyorum. Bence yoktur, varsa da gizli tutuyordurHobiden ötesi
Yetkili değil de sosyal medyadan gelenler de var (çokluk troll)Aynen. Çoğunluğumuz hattı neredeyse hepimiz hobi ve hobiden de ötesi. Aramızda yetkili var mı bilmiyorum. Bence yoktur, varsa da gizli tutuyordur
hobiden ötesinden daha da ötesi sonsuza kadar gidiyor her şehrin ulaşımını seviyorum her şekil(uçak hariç) türü seviyorum.Hobiden ötesi
neden uçak hariç?hobiden ötesinden daha da ötesi sonsuza kadar gidiyor her şehrin ulaşımını seviyorum her şekil(uçak hariç) türü seviyorum.
korkuyorum güvenli gelmiyor e tren ve otobüsler daha çok ilgimi çekiyorneden uçak hariç?
Komik fıkraymış.En zayıf hadis en güçlü tarihi metinden daha sağlamdır (Altay Cem Meriç)
Hobi olarak diyebilirim kendim için.bu forumda ulaşıma meraklı olan forumdaşlar kişisel hobi olarak mı meraklılar yoksa bu şehirlerin ulaşımında şöför olarak ya da belediyede vs görevliler mi, çok merak ediyorum, bayağı da ulaşıma meraklı arkadaş var da![]()
hobiden ötesinden daha da ötesi sonsuza kadar gidiyor her şehrin ulaşımını seviyorum her şekil(uçak hariç) türü seviyorum.
Otobüs'te bi ani fren yapsa veya hızlı giderken biryere çarpsa seni yerinden bi uçuruyor.korkuyorum güvenli gelmiyor e tren ve otobüsler daha çok ilgimi çekiyor
neden korkayım ki? korku uzun dönemdir. bu olaysa kısa dönemdir, hemen olup bitecek bir şeydir.Otobüs'te bi ani fren yapsa veya hızlı giderken biryere çarpsa seni yerinden bi uçuruyor.
Bundan korkmuyorsun yani.
Hobi olarak ilgileniyorum, hocam. Bir ara kariyer olarak şehir planlamacılığı düşünmüştüm (Cities Skyline's şehrine bakmayın o eğlence). Ancak bir başka hobim daha ağır bastığından ona doğru yöneldim.bu forumda ulaşıma meraklı olan forumdaşlar kişisel hobi olarak mı meraklılar yoksa bu şehirlerin ulaşımında şöför olarak ya da belediyede vs görevliler mi, çok merak ediyorum, bayağı da ulaşıma meraklı arkadaş var da![]()
Hobi.bu forumda ulaşıma meraklı olan forumdaşlar kişisel hobi olarak mı meraklılar yoksa bu şehirlerin ulaşımında şöför olarak ya da belediyede vs görevliler mi, çok merak ediyorum, bayağı da ulaşıma meraklı arkadaş var da![]()
Uçakta N korktuğum kadar değilOtobüs'te bi ani fren yapsa veya hızlı giderken biryere çarpsa seni yerinden bi uçuruyor.
Bundan korkmuyorsun yani.
Ulaşıma merakımda 4-5.Yılım oldu. aslında pek te birşey anlamıyorum bence. öğrenmeye çalışıyorum. Büyükşehir Belediyesi yüzünden başlamış olabilir.bu forumda ulaşıma meraklı olan forumdaşlar kişisel hobi olarak mı meraklılar yoksa bu şehirlerin ulaşımında şöför olarak ya da belediyede vs görevliler mi, çok merak ediyorum, bayağı da ulaşıma meraklı arkadaş var da![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.