Tema düzenleyici

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Metro/Tramvay/Ve Diğer Raylı Sistem Hatları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Enstanya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sıra M4'e geldiğinde bunu da inceleyim.
Yamanlar + Cengizhan + Alparslan + Gümüşpala gibi yerlerin yokuşu ve rakım farkı çok fazla, istasyon ulaşımının metro gelse bile sıkıntı olacağını düşünüyorum. Ancak güzel bir rota bulursam o şekle getirmeye çalışayim
Ekli dosyayı görüntüle 105371
Düzenleme: Gümüşpala yerine İmbatlı yazmışım.
hocam belediye öyle planlamış ama önceden belediyenin planını buraya atmıştım hatta.

hocam belediye öyle planlamış ama önceden belediyenin planını buraya atmıştım hatta.
Biliyorum hocam, ancak o planların aşırı fazla şekilde revizyona uğrayacağını düşünüyorum.

M4 gibi hatlar ya aşağıdan Turan İzban'ın oradan gidecek ya da 75. yıl Nafiz Gürman yapacak.

Turan yaparsa nüfus az, Yukarıdan giderse istasyon derinliği ve istasyon ulaşımı sıkıntılı oluyor. M4 hattı bütçenin dışında projelendirme olarak da çok sıkıntı bir hat.

Bu arada Bölge Deniz Komutanlığı arazisinden hat geçiremememizin bir diğer nedeni ise rakım farkı.

bu arada m4te osmangazi durağının osmangazi ile alakası yok ismi "kızılay kan merkezi olarak değişebilir yada Benzinlikte olabilir (ordaki opet simge gibi)

M6 hattınd boğaziçi ortaokulu oralarda depo yazan yola bir durak ferahlı camiiye bir durak 265/8 sokağa bir durak eklesnse güzel olur (çok mesaj yazdım spam gibi olduysa kusura bakmayın)

bu arada m4te osmangazi durağının osmangazi ile alakası yok ismi "kızılay kan merkezi olarak değişebilir yada Benzinlikte olabilir (ordaki opet simge gibi)
Daha M4'e başlamadım ancak akılda bulundururum.

m11a hattında yavuz caddesinde hafif viraj var orayada bir istaston olmalı.
M11b Özkanlar -> MKA Anadolu Lisesi

M11a Söylediğiniz yere Özkanlar durağını ekledim.

@kısayolunuzunu hocam m1ste çamlıya uzasa güzel olabilir gibi
Yer üstünden gidecek şekilde uzattım.

M6 hattınd boğaziçi ortaokulu oralarda depo yazan yola bir durak ferahlı camiiye bir durak 265/8 sokağa bir durak eklesnse güzel olur (çok mesaj yazdım spam gibi olduysa kusura bakmayın)
Baktım ancak oraya durak yapmaya değer mi, hocam?

Geri